Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Sumudica, Başakşehir maçından sonra çılgına döndü! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica, Başakşehir maçının ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu. Rumen teknik adam şöyle konuştu:

        ''Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sanki Galatasaray'a karşı 5-1 kazanan bir takım yoktu. Hakem hatalarına karşı ağlayan biri değilim. İlk önce Tiago'ya yapılan faul var. İtildi. Adebayor herhalde saatini kaybetti. Koluna çarptı top. Ama dürüst bir oyuncu. Devre arasında tünelde bana topun eline çarptığını söyledi. Bugüne kadar çok konuşmadım ama bugünden sonra konuşacağım. Türkiye'de saçlarım daha fazla beyazlamaya başladı. Her maç ilaçlarım yanımda sahaya çıkıyorum.Trabzonspor maçında 2 penaltımız vardı kimse bir şey söylemedi. Burada iki puan kaybettik. 4 puan daha alsak Kayserispor nerede olurdu?''

        ''TARAFTARLA DALGA GEÇTİLER''

        ''Sadece biraz daha saygı istiyorum. Benim tarafıma da hata yapsınlar. Hep karşı tarafa yapılıyor.25 bin taraftar geldi bugün. Onlarla dalga geçtiler. Stat tekrar boş mu kalsın? Türk futbolunu seviyorum, Türkiye'yi seviyorum. Ben burada uzun yıllar çalışmak istiyorum. Sadece biraz daha saygı istiyorum.''

        BASIN TOPLANTISI

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, ortaya koydukları futboldan dolayı oyuncularını tebrik ederken, hakemin maçın sonucuna tesir ettiğini savundu.

        Hakemler konusunda bu zamana kadar hiç konuşmadıklarını aktaran Sumudica, şunları kaydetti:

        "Geçen hafta Galatasaray'a 5 gol atan takım bir pozisyon dahi bulamadı.

        İki takım oynarken bir tana hakem çıkıyor onun kurallarına göre oynuyoruz. Trabzonspor maçında bir penaltımızı vermediler. Trabzonspor'un kaleyi bulan bir tane şutu yoktu, eğer penaltı verilseydi iki puanımız daha olacaktı. Ağzımızı kapattık konuşmadık. Devre arasında Adebayor ile konuştum onun bana söylediği topu eliyle aldığıydı. Bütün tribünler ıslıklayınca maç bitiminde bütün stattan özür diledi. Çünkü topu koluyla aldı."

        "RAKİBİMİZDEN DAHA İYİ OYNADIK"

        Trabzonspor ve bugünkü maçta verilmeyen kararlardan dolayı 4 puanlarının ellerinden aldığını ileri süren Sumudica, şu değerlendirmede bulundu:

        "Bu maçlarda hakem kararları doğru olsaydı 4 puanımız daha olacaktı. Puan tablosunda ikinci sırada yer alacaktık. Bu kente ve taraftarlara saygıları olsun. Bugün statta 25 bin taraftar vardı. Her geçen gün saçları beyazlayan hocaya saygı duysunlar. Sadece doğru olanı yapsınlar. Kayserispor'un oynadığı maçlarda hakemler bizim lehimize hata yaptı mı yok. Rakibimizden daha iyi oynadık. Türkiye Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu soyunma odasına kadar geldi oyuncularımı tebrik etti. Bugün Türkiye'nin en iyi ekibine karşı çok iyi maç çıkardığımızı söyledi. O da bana yeter."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa