Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Süheyl Uygur'un eşi Burçin Orhon'dan kızı Zeynep Uygur'a gelen eleştirilere yanıt
        • 1

          Eski balerin-dansçı Burçin Orhon ile tiyatrocu Süheyl Uygur’un kızı Zeynep Uygur, annesinin mesleğini seçti.

        • 2

          Zeynep Uygur, Kuşadası Caferli Köyü’nde düzenlenen Güz ve Çevre Şenliği’nde dans etti.

        • 3

          "İNSANIN HOŞUNA GİDİYOR"

          Burçin Orhon, kızının fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından, "Kızım diye demiyorum ama güzel dans ediyor. İnsanın hoşuna gidiyor" notuyla yayınlamıştı.

        • 4

          Orhon, bazı takipçilerinin eleştiri ve kötü yorumlarına yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. "Yeter çirkinliğiniz!" ifadelerini kullanan Orhon, şu ifadeleri kullandı:

        • 5

          Sevgili kara kalpli hakaretçiler; teşekkür ederim. Sayenizde yorumları okunan birkaç kişiden biriyim. Yani yazdıklarınızla diğer takipçileri epey eğlendiriyorsunuz. Bana gelince, ben ne iltifatlara kendimi kaptırıp uçarım, ne de hakaretlere oturup üzülürüm.

        • 6

          "HERKESİ SİLİYORUM"

          Neticede kimseyi tanımıyorum. Ancak şuna üzülüyorum. Ben ne yaptım da beni üzmek için uğraş veriyorsunuz? Etliye, sütlüye karışmam. Sayfam kendi halinde. Nasıl oluyorda hiç dil uzatılmayacak konulara kadar yazabiliyorsunuz? Şu ana kadar herkesin insan yerine konma hakkı vardır diye adam yerine koyup cevap yazıyordum ama artık kızlarım ve aileme dil uzatan herkesi siliyorum.

        • 7

          "YETER ÇİRKİNLİĞİNİZ!"

          Tabi başka fake (sahte) hesap açıp bir yerden hortlarsınız. Beslenmeniz şart ama bundan sonra hiçbirinizi adam yerine koymuyorum. Burası huzurlu bir sayfa. Benim takipçim bana yeter. İsterse 100 kişi kalsın. Üslupsuz yazanlara cevap vermiyorum. Yeter çirkinliğiniz!

        • 8

          "BABAM YAŞAYIP GÖRSEYDİ ÇOK MUTLU OLURDU"

          Orhon, bir takipçisinin "Nejat Uygur'un kemikleri sızlıyordur" yorumuna ise, "Aksine... Babam benim sanatıma da çok saygılıydı. Yaşayıp görseydi çok mutlu olurdu. Sanatçı beyni farklı olur. Siz tanımadığınız bir insan üzerinden kızıma nasıl hakaret edersiniz? Size terbiye veren olmamış anlaşılan" yanıtını verdi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa