Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Subaru'nun yeni güvenlik teknolojisi: Eyesight - Teknoloji Haberleri

        Günümüzde teknolojinin en çok göze çarptığı alanların başında cep telefonları ve daha sonra otomobiller geliyor desek yanlış olmaz. Otomotiv dünyasındaki sıra dışı gelişmeler kullanıcılara daha önce sadece otomatik vites ve güvenlik anlamında destek veren ABS ile ilgiliyken bugün otomobillerdeki konfor ve güvenlik detaylarının neredeyse tamamı teknolojiyle yakından alakalı.

        Subaru'nun yeni SUV'si Forrester'da yer alan Eyesight teknolojisinin detaylarını almak üzere Subaru Türkiye Genel Müdürü Halil Karagülle ile özel bir röportaj gerçekleştirdik.

        Eyesight, güvenlik üzerine kurulu teknolojik bir sistem ve Subaru bu konuya büyük önem veriyor. Aracın her yönden güvenli olması için geliştirilen sistem yalnızca kaza anında değil, sürücü ve yolcuların araca bindiği an güvenliğini sağlamak üzere geliştirilmiş.

        REKLAM

        Subaru, Boxer motoru ile halihazırda kullanıcıları için performans konusunda istekleri yanıtlayabilen bir marka ancak güvenlik konusunda da bir adım öne geçmek için Eyesight'ı öne çıkarıyor. Bu sistem ile ilgili detaylı bilgiyi Subaru Türkiye Genel Müdürü Halil Karagülle ile konuştuk. Eyesight'ın yanı sıra yeni Forester ile ilgili teknolojik bilgileri aldığımız video röportajımızı aşağıdaki pencereden izleyebilirsiniz.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa