Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis İstanbul Cup Tenisin yıldızları İstanbul'a geliyor - Tenis Haberleri

        Teniste erkekler sıralamasının ilk sekiz raketini Londra’da buluşturan ATP World Tour Finalleri’ne 1+3 yıllığına ‘gold’ sponsor olan Garanti Koza, dünyaca ünlü raketleri gelecek yıl İstanbul Open turnuvasına gelmeye ikna etmek için yoğun kulis yapıyor. O2 Arena’daki sezon sonu turnuvasında kendisine tahsis edilen locada ağırladığı ünlü tenisçilere Türkiye’yi ve İstanbul Cup’ı anlatan şirket, geçen yıl terör olayları nedeniyle sıkıntı yaşanan turnuva için adeta ikna turları yapıyor. Turnuvanın ilk dört gününde locada özel konuklara imza dağıtan ve top imzalayan raketlerden İsviçreli Stan Wawrinka ve Japon Kei Nishikori, İstanbul Cup için ‘yeşil ışık’ yaktı.

        SIRPLAR’IN PEŞİNDELER!

        Esenyurt’taki Koza WOS Arena’da 1 Mayıs haftasında düzenlenecek turnuvayla aynı hafta yapılan diğer ATP 250 turnuvaları Münih ile Estoril’in önüne geçmek ve avantaj yaratabilmek için Londra kozunu oynayan Garanti Koza’nın asıl hedefinde ise Novak Djokovic ve Andy Murray var. Şirketin, Sırbistan’da yapmayı planladığı yeni yatırımın da ivmesiyle Sırp yıldız Djokovic’i 2017’de Türkiye’ye getirmek isteyen Garanti Koza, yine kendi kortlarındaki TEB BNP Paribas WTA İstanbul Cup kadınlar turnuvası için de eski dünya 1 numarası diğer Sırp raket Ana Ivanovic’i gözüne kestirdi.

        ÜÇ YIL DAHA

        Barclays ATP World Tour Finalleri’ne ‘gold sponsor’ olan Garanti Koza, üç yıl daha desteğini sürdürecek. 12 yıldır tenise yatırım yapan şirket, İstanbul Open ve İstanbul Cup turnuvaları sonrası dünyaya açıldı. Önce Sofya Open’a isim sponsoru olan Garanti Koza, artık en prestijli turnuva ATP World Tour Finalleri’nde de isminden söz ettiriyor. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Murat Binark, “WTA ile başlayan yatırımlarımıza ATP’yi de ekleyerek bu alanda iddialı olduğumuzu gösterdik. Garanti Koza yurt dışında hayata geçirdiği projelerle dünyanın güvenirliğini kazandı. Tenis bu güveni geliştirmek adına çok güzel bir araç” dedi

        SOFYA OPEN’A İKİ RAKET TAMAM

        Garanti Koza’nın isim sponsoru olduğu ve 5 Şubat’ta başlayacak Sofya Open için iki yıldız raketle şimdiden anlaşma sağlandı. ATP World Tour Finalleri’nde raket sallayan Avusturyalı Dominic Thiem ile Bulgaristan’ın ‘Bebek Federer’ lakaplı yeteneği Grigor Dimitrov, Sofya’daki turnuvada yer alacak.

        HABERTÜRK SPOR / MURAT AĞCA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa