Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis İstanbul Cup Grigor Dimitrov çeyrek finalde - Tenis Haberleri

        Garanti Koza Arena'da oynanan ve 2 saat 15 dakika süren mücadelenin ilk setinde turnuvanın 2 numaralı seribaşı Dimitrov, elemelerden gelen rakibi karşısında oldukça zorlandı. Ungur'un 3-1 öne geçtiği ilk sette Dimitrov, 5-5 eşitliği sağladıktan sonra üstünlüğü eline aldı. Rumen tenisçi, kesik vuruşlarda ve servislerde çift hata yapınca Grigor Dimitrov, ilk seti 7-5 alarak 1-0 öne geçti.

        Ungur ve Dimitrov, ikinci setin başında birbirlerinin servislerini kırdı. Setin son bölümüne kadar büyük çekişme yaşandı. Ungur'un öne geçtiği anda Dimitrov, eşitliği sağlayınca 8. oyun 4-4 beraberlikle geçildi. Etkili oyununu sürdüren ve rakibinin servisini kıran Ungur, seti 6-4 alarak maçta 1-1 beraberliği sağladı.

        Karşılaşmanın 3. setine de iyi başlayan ve 1-0 öne geçen Ungur karşısında 1-1 beraberliği sağlayan Bulgar tenisçi, 3. oyunda rakibinin servisini kırarak öne geçme fırsatı yakalamasına rağmen file önünde yaptığı hatalarla 2-1 geriye düştü. Sert servislerle 3-3 eşitliği sağlayan Dimitrov, bir kez daha servis kırma fırsatı yakaladı. 7. oyunda geriden gelen Ungur, rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek 4-3 öne geçti. Yine sert servisleriyle etkili olan Grigor Dimitrov, ilk sette olduğu gibi 3. sette 5-5 beraberliği yakaladı. Rakibinin servisini kırarak 6-5 öne geçen Dimitrov, seti 7-5 aldı.

        Maç içinde gergin anlar yaşayan ve bir pozisyonda yaptığı hata nedeniyle raketini yere vurarak kıran Dimitrov, karşılaşmayı 2-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa