Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer, rekor bonservis, Niasse transfer - Futbol Haberleri
        • 1

          Galatasaray, Arjantinli golcü Ontivero'yu satış opsiyonlu olarak bir yıllığına İtalyan ekibi Cagliari'ye kiraladı. Bu arada İtalyanlar'ın yıldız stoperi Astori için de nabız yokladı.

          (AMK)

        • 2

          Sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı istemiş ancak 4.5 milyon euro artı Umut Gündoğan, Yekta ya da Umut Bulut'tan birini isteyince pazarlıklar tıkanmıştı. Eskişehir şimdi G.Saray'da oynamak isteyen Erkan Zengin'i de pakete dahil edip 8 milyon euro isteyecek.

          (Fotomaç)

        • 3

          Beşiktaş, Gökhan Töre için Rubin Kazan'la 4 milyon 250 bin Euro'ya el sıkıştı. Genç yıldızın senelik 2.3 milyon Euro talep etmesi sonrası işler karıştı. Devreye giren Başkan Orman, "1 milyon 400 bin Euro'yu ya kabul eder ya da istediği yere gider" restini çekti!

          (Fanatik)

        • 4

          Santrafor transferine odaklanan Trabzonspor'da CEO Burak Gürdal, Kostas Mitroglou için İngiltere'ye gitti. Gürdal İngiltere'de Fulham'la yeniden masaya oturacak.

          (AMK)

        • 5

          Akhisarlı Oumar Niasse, 5.5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle (Yaklaşık 16.5 milyon TL) Rusya'nın köklü takımı Lokomotiv Moskova'ya satıldı. Yeşil-Siyahlılar'ın hocası Mustafa Reşit Akçay, futbolun aslında bir nevi ticaret olduğunu belirterek, "Niasse'den gelecek para bizim bir yıllık bütçemize yakın. Çok değerli bir oyuncu. Umarım daha da başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı. Niasse, Lokomotiv Moskova'da Beşiktaş'tan ayrılan Fernandes'in takım arkadaşı olacak. Senegalli golcü, Akhisar'a 250 bin Euro bedelle gelmişti

          (Fanatik)

        • 6

          Siyah-Beyazlılar, gelecek sezon öncesinde kadrosuna yeni bir 10 numara katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölge için ilk hedefini River Plate'li Manuel Lanzini olarak belirleyen Beşiktaş'ın, Marko Marin ve Bryan Ruiz isimlerini de masada tuttuğu öğrenildi.

          (Fanatik)

        • 7

          Önder Özen'in istifasının ardından futbol genel direktörlüğüne düşünülen Mustafa Denizli, Siyah-Beyazlı camiada büyük heyecan yarattı. 64 yaşındaki teknik adamın, başkan Orman'la yapacağı son görüşmenin ardından göreve başlaması bekleniyor.

          (Fanatik)

        • 8

          Prandelli'nin istediği Pablo Osvaldo sırra kadem bastı. Southampton'ın kampına katılmayan golcüden haber alınamıyor. Osvaldo'nun İnter ile anlaştığı ifade ediliyor.

          (Fotomaç)

        • 9

          La Gazetta dello Sport, Juventus'un yeni hocası Allegri'nin, “Pirlo için Prandelli girişimlerde bulunuyor” sözlerini ön plana çıkardı. 34 yaşındaki yıldız da, geleceğini görüşmek üzere yönetimle masaya oturdu.

          (Fanatik)

        • 10

          Verona'da forma giyen sağ bek Romulo için Prandelli devreye girdi. İtalyan hocanın, bonservisi 8 milyon Euro olan 27 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda son derece ısrarcı olduğu öğrenildi.

          (Fanatik)

        • 11

          Galatasaray, Yasin Öztekin'i almak için Kayseri Erciyes'in kapısını çaldı. Cİm Bom, Kayseri ekibine Öztekin için Engin Baytar, Ceyhun ve 800 bin euro önerdi.

          (Hürriyet)

        • 12

          İtalyan basını Interli yöneticilerle masaya oturan Fikret Orman'a, Zdravko Kuzmanovic'in önerildiğini iddia etmişti. Orman'ın Kuzmanovic için aldığı teklifi Bilic'e ilettiği, Hırvat hocanın Sırp oyuncuyu kabul etmesi üzerine Beşiktaş'ın, Kuzmanovic için Inter'le pazarlıklara başladığı bildirildi.

          (Fotomaç)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa