Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Elazığspor Yusuf Şimşek oyuncularına ateş püskürdü! - Futbol Haberleri

        TFF 1. Lig'in 4'üncühafta randevusunda evinde Elazığspor'a 3-2 yenilen Denizlispor'un galibiyet hasreti sürerken teknik direktör Yusuf Şimşek, maçtan sonra futbolcularına ateş püskürdü.

        Maçtan sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Yusuf Şimşek, "Hiç beklemediğim bir yenilgi aldık. Değil mağlubiyet, beraberlik bile aklımın ucundan geçmiyordu" diyen Yusuf Şimşek, herkesin giydiği formanın hakkını vermesi gerektiğini belirterek, "Her zaman söylüyorum. Denizlispor büyük bir camiadır. Değeri, kaybedildiği zaman anlaşılır. Umarım futbolcu kardeşlerim bunun anlamını kavrar. Taraftarlardan özür diliyorum" diye konuştu.

        Kappel, Cenk ve Ziya'nın sakatlıkları yüzünden karşılaşmada oynayamadığınıbeliten Yusuf Şimşek,futbolcularından fedakarlık beklediğini vurgularken,"En küçük bir darbeden sonra, (Ayağım ağrıyor çıkarın. Dizim ağrıyor çıkarın)gibi yakınmalarla karşılaşıyoruz. Artık bunlara izin vermeyeceğim" ifadesini kullandı.

        Her şeye rağmen ilk yarıda iyi mücadele ettiklerini sözlerine ekleyen Yusuf Şimşek, 2'nci yarıda yedikleri gollere rağmen direnç göstermeye çalıştıklarını dile getirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa