Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor: 1 - Göztepe: 0 - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Göztepe maçının bitiş düdüğü sonrası oyuncularıyla birlikte kale arkasındaki taraftarların olduğutribünleregiderek selamlayan teknik direktör Marius Sumudica, "Kaçan iki penaltı golü sonrası saçlarımın bir kısmının daha da beyazladığını hissettim. Ama attığımız gol sonrası oyuncularımın el ele tutuşup bana koşması, sevinçlerini paylaşması ise beni 10 yaş gençlendirdi"diye konuştu.

        Kayserispor´un yeni sezona 15 oyuncu ve yeni bir teknik kadro ile başladığının altını çizen Sumudica "Herşey bir andaolmuyor. Takımımızdaki oyuncuların durumu, rakibin oyun tarzı, taktisel yorum. Cezalı oyuncular, sakatlanan futbolcularsahaya sürdüğümüz onbir konusunda ister istemez, değişiklikler yapmamıza neden oluyor. Penaltılara gelince penaltı atışları goldeolur,kaçarda. Bunun üzerinde çok durmuyorum. Ben en çok oyuncularımın kazanma hırsından, rakibe pres yapmasından mutlu oldum. Örneğin Umut Bulut, Göztepe maçında 3 kişilik koştu. Umut gol atarsa daha çok mutlu olurum ama atmaması sorun değil" dedi.

        REKLAM

        Öte yandan, maç öncesi Kayserispor´un Kapalı Kale taraftar grubunun yaptığı kareografi, Kadir Has Stadı'ndaki ilk gösteri olarak sarı kırmızılı kulübün tarihine geçti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa