Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Burak Yılmaz Fenerbahçe maçında sakatlandı - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig'in ikinci haftasında Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı... Mücadeleye hızlı başlayan bordo-mavililer, 5. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Daha sonra orta sahada yaşadığı bir pozisyondan dolayı sakatlanan Yılmaz, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle oyuna devam etti. Ancak bir süre sonra müsabakaya devam edemeyen yıldız golcü, maçın 20. Dakikasında oyundan çıkarak, yerini N'doye'ye bıraktı.

        Öte yandan Burak Yılmaz, geçtiğimiz haftada Trabzonspor'un evinde Atiker Konyaspor'y 2-1 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydetmişti. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye attığı golle bu sayıyı 3'e çıkardı.

        "SAKATLIĞIM CİDDİ DEĞİL"

        Fenerbahçe maçının 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, ciddi bir şeyinin olmadığını ve durumunun salı günü belli olacağını söyledi.

        Trabzonspor, Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın 20. dakikasında sakatlığından dolayı oyundan çıkan bordo-mavililerin yıldız futbolcusu Burak Yılmaz'ın durumu belli oldu. Müsabaka sonrasında stattan çıkış yaparken, mixzoneda basın mensuplarının durumunu sorması üzerine Yılmaz, "Önemli bir şey yok. Kasığım ağrıyor. Durumum salı günü belli olacak" şeklinde konuştu.

        Burak, mücadelenin 5. dakikasında takımının ilk golünü atmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa