Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Fenerbahçe Vardar maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi play-off turuna yükselen temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçını Makedon ekibi Vardar ile oynayacak. 3. Ön Eleme Turunda Sturm Graz'ı eleyerek üst tura yükselen Fenerbahçe, deplasmandan avantajlı ayrılmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Vardar maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Karşılaşmanın detayları haberturk.com'da...

        Temsilcimiz Fenerbahçe, 2016-2017 Süper Lig'i 3. sırada tamamladığı için UEFA Avrupa Ligi'ne 3. Ön Eleme Turu'nda katıldı ve burada karşılaştığı Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı eleyerek play-off turuna yükseldi. Sarı-Lacivertliler, Vardar ile deplaasmanda oynayacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılarak avantaj yakalamak istiyor.

        FENERBAHÇE - VARDAR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Fenerbahçe,UEFAAvrupa Ligi play-off turu ilk maçında, yarın deplasmanda Makedonya temsilcisi Vardar'la karşı karşıya gelecek.

        Fenerbahçe, Makedonya takımlarından Vardar ile UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaşacak. Fenerbahçe - Vardar maçı 17 Ağustos Perşembe günü 21.00'de başlayacak. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşma II. Filip Arena'da oynanayacak. Mücadele beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Karşılaşmanın rövanşı ise 24 Ağustos 2017 Perşembe günü İstanbul'da oynanacak.

        FENERBAHÇE'DE İKİ EKSİK

        Sarı-lacivertli ekip, Vardar karşısında iki futbolcusunu kullanamayacak.

        Sakatlıkları devam eden Mehmet Ekici ile Jose Fernandao, Makedonya deplasmanında forma giyemeyecek.

        Öte yandan, sarı-lacivertlilerin yeni transferlerinden Roberto Soldado'nun, maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

        FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vardar maçında takımda kaleci değişikliğine gidebilir.

        Sturm Graz maçlarında ve Süper Lig'in ilk haftasındaki Göztepe mücadelesinde Volkan Demirel'i tercih eden Kocaman'ın, Vardar karşısında Carlos Kameni'ye görev vermesi bekleniyor.

        Fenerbahçe'nin Vardar karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

        Carlos Kameni, Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Ozan Tufan (Mehmet Topal), Nabil Dirar, Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Van Persie.

        AYKUT KOCAMAN, UEFA LİSTESİ İÇİN TERCİH YAPACAK

        Teknik direktör Kocaman, 17 Ağustos Perşembe günü Makedonya'nın Vardar takımıyla oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı öncesi, takımın UEFA listesine eklenmesi için yeni transferlerden Guiliano ve Soldado arasında tercih yapacak.

        Miroslav Stoch'un Çekya ekibi Slavia Prag'a gönderilmesiyle sarı-lacivertli ekibin UEFA listesinde bir kişilik yer açılmıştı.

        Öte yandan, Antalyaspor'un, sarı-lacivertli futbolculardan Salih Uçan'a transfer teklifi yaptığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı aktarıldı.

        YENİ TRANSFER GİULİANO ANTREMANDA

        UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçı olan Vardar deplasmanında son transferlerden Soldado veya Giuliano'dan birini oynayabilecek duruma gelecek. Geçtiğimiz günlerde Miroslav Stoch ile yolları ayıran Fenerbahçe, Slovak futbolcunun yerine UEFA listesine bir oyuncu yazdırabilecek. Sarı Lacivertli ekipte Soldado'ya nazaran daha hazır ve fit durumda bulunan Giuliano'nun listeye yazılması ve Vardar maçlarının kadrosuna alınması bekleniliyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa