Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Başakşehir - Bursaspor'u ağırlıyor! Başakşehir - Bursaspor maçı hangi kanalda? - Rams Başakşehir Haberleri

        Süper Lig'de geçen sezonu 2. sırada tamamlayan Medipol Başakşehir, 2017-2018'in ilk maçında bu akşam Bursaspor'u konuk edecek. Peki Medipol Başakşehir - Bursaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte sezonun açılış maçına dair detaylar...

        MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadele saat 21.45'te başlayacak.

        Medipol Başakşehir'de,Bursaspormaçı öncesinde 3 eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekibin Slovenya kampında gerçekleştirdiği antrenmanda sol ayak bileği kırılan ve ameliyat edilen Aurelien Chedjou ile takıma dönüş süreçleri devam eden Egemen Korkmaz ve Mehmet Batdal,Bursasporkarşısında forma giyemeyecek.

        REKLAM

        Geçen sezon 73 puan toplayan Medipol Başakşehir, yeni sezon öncesi transfer döneminde kadrosunu Aurelien Chedjou, Eljero Elia, Tunay Torun, Gael Clichy, Mevlüt Erdinç, Gökhan İnler, Kerim Frei, Manuel da Costa ve Mert Günok ile güçlendirdi.

        GENELDE MUTSUZ BAŞLIYOR

        Geride kalan 54 sezon içerisinde oynadığı ilk lig maçlarının 18´ini kazanan yeşil beyazlı ekip, 15 karşılaşmada 1 puana razı olurken, 21 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İstanbul deplasmanıyla sezonu açacak olan Bursaspor, dış sahada oynadığı ilk maçalarda da istediği elde edemedi. Toplam 23 kez ilk maçını dışarıda oynayan yeşil beyazlı ekip bu maçların yalnızca 4´ünü kazandı, 6´sında berabere kaldı ve 13 kez de mağlup oldu.

        SON YILLARDA TOPARLADI

        Son 9 sezonun açılış karşılaşmalara bakıldığında ise Bursaspor´un beraberliğinin bulunmadığı görülüyor. Bu süreçte 6 kez kazanan ve 3 mücadelede ise sahadan yenik ayrılan yeşil beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonda da ligin açılış karşılaşmasını oynamış ve deplasmanda Adanaspor´u 2-1 yenmeyi başarmıştı.

        REKLAM

        ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

        Bursasporile Medipol Başakşehir, lig tarihinde bugüne kadar 27 kez karşı karşıya geldiler.

        Bu karşılaşmalardaBursaspor10 galibiyet, 8 beraberlik, 9 yenilgi aldı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan iki karşılaşmayı Medipol Başakşehir deplasmanda 2-0, sahasında ise 1-0 kazanmıştı.

        BURSASPOR'UN EKSİĞİ ÇOK

        Yeni sezon öncesinde Bursaspor´da geçtiğimiz sezondan sakatlıkları süren ve ameliyat olan futbolcular, yeni sezon da sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Bu isimler Furkan Özçal, Serdar Kurtuluş ve Emre Taşdemir. Sezon başı çalışmalarında sakatlanan Bilal Kısa ise Onur Atasaray sezonun ilk delasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa