Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Rezan Çorlu, Roma'ya transfer oldu | Rezan Çorlu kimdir? - Futbol Haberleri

        Serie A ekiplerinden Roma'nın geleceğe yönelik yatırımları devam ediyor. Sevilla'da efsaneleşen sportif direktör Monchi'yi göreve getiren Roma, genç oyuncuları bir bir kadrosuna katıyor. Medipol Başakşehir'den Cengiz Ünder'i 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer eden Roma, Brondby'den 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Rezan Çorlu'yu da kadrosuna kattı.

        İmza töreni sonrasında konuşan Çorlu, "Elbette Brondby’ye veda etmek zor. 4 yıldan beri burada futbol oynuyorum. Brondby taraftarı olduğumu söyleyebilirim. Bu değişmeyecek. Ancak Roma’ya ‘Hayır’ demek çok zordu” ifadelerini kullandı.

        REZAN ÇORLU KİMDİR?

        7 Ağustos 1997 yılında Danimarka'nın Glostrup kentinde doğan Rezan'ın futbolla tanışma yaşı ise 7. 2014 yılında Brondby altyapısında dahil olan genç futbolcu, 18 yaşındayken as takımda kendine yer bulmaya başladı.

        REKLAM

        Rezan Çorlu, ilk maçına 2 Temmuz 2015'te AC Juvenes/Dogana karşısında oynanan UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde çıktı. 9-0 maçı kazanan Brondby'de Rezan, 63. dakikada oyuna girdi ve 66. dakikada takımının 8. golünü kaydetti.

        1.70 boyundaki Türk asıllı Danimarkalı, forvet arkasında ve kanatlarda görev yapıyor.

        Öte yandan Roma'nın kariyerini Borussia Dortmund'da sürdüren Emre Mor'u da gündemine aldığı iddia edildi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre sarı-kırmızılılar, Leicester City'den Riyad Mahrez'i transfer edememesi durumunda milli yıldıza yönelecek...

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa