Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Manisaspor'da Atiemwen ve Meye imzaladı! - Futbol Haberleri

        TFF 1. Lig takımlarından Manisaspor, Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Iyayi Atiemwen ve Eskişehirspor'un santrforu Axel Meye'yi renklerine bağladı.

        Atiemwen ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varan siyah beyazlı takım Meye ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 19 Mayıs Stadı'ndaki kulüp merkezinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Abdullah Mergen, "Atiemwen'i geçen sezon devre arasında da almak istemiştik ama kısmet bugüneymiş. Takımımıza ciddi katkı sağlayacak kaliteli bir oyuncu. Axel Meye de kendisini kanıtlamış, oyun tarzımıza uygun bir forvet. İki oyuncu kalfalık dönemlerini Rize ve Eskişehir'de tamamladı. Ustalık dönemlerini Manisaspor'da geçireceklerine inanıyorum" dedi.

        REKLAM

        Nijeryalı Atiemwen, Manisasporlu olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti, "Manisaspor'un bana uzun süredir ilgisi vardı. Ben de gelmeyi istiyordum. Ancak şartlar oluşmamıştı. Bu sezon transferim gerçekleşti. Manisa'ya gelmemde Sait hocanın büyük etkisi oldu. Başkanımızın yakın ilgisi de bu tercihi yapmam da etkili oldu. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım" ifadesini kullandı.

        Gabonlu golcü Axel Meye ise şu değerlendirmeyi yaptı:

        "Burası benim için yeni bir mücadele alanı ve yeni bir başlangıç noktası. Manisaspor'un geçen sezona göre bu sezon farklı hedeflerinin olması beni etkiledi. Transferimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Skora katkı yapmak için üzerime düşeni yapacağım."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa