Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Zoran Barisic: Hedefimiz ligde kalmaktı ve başardık - Futbol Haberleri

        Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, başarılı bir sezon geçirdiklerini ve Spor Toto Süper Lig'de kalma hedefini gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Barisic, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçının çok zor geçeceğini belirtti. Takımda sakat ve cezalı oyuncuların sayısının fazlalığına değinen Barisic, "Takıma giremeyen oyuncularımızın bu maçta şans bulup kendilerini gösterecek olmaları önemli. Takımın önemli bir parçası olduklarını gösterecekler. Başarılı bir sezon geçirdik. Hedefimiz ligde kalmaktı ve biz bunu başardık." diye konuştu.

        Daha önce görev yaptığı Avusturya'nın Rapid Wien takımına döneceği yönünde söylentiler olduğunun hatırlatılması üzerine Barisic, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Geçen sene oradan ayrıldım ve tekrar oraya gitmek gibi bir düşüncem yok. Şu anki tek odak noktam Kardemir Karabükspor ve Süper Lig." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Yeni sezon için hazırlıkların başladığını belirten Barisic, şunları kaydetti:

        "İki kanat oyuncusu, 10 numara ve sağ beke ihtiyacımız var. Fakat bunları düşünmeden önce kimlerin gidip kimlerin kalacağına karar vermek ve ona göre bir planlama yapmak daha mantıklı."

        HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

        Kırmızı-mavili ekip, ligin son haftasındaki Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

        Antrenmana, izinli olan kaleciler Ahmet Şahin ve Ercüment Kafkasyalı ile Yevgen Seleznov ve Mustapha Yatabare, sakatlıkları bulunan Ceyhun Gülselam, Kerim Zengin, Iasmin Latovlevici, Dejan Lazarevic, Valerica Gaman ve Serdar Deliktaş katılmadı.

        İdmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde toplanan kafile, antrenmana katılmayan futbolcuların yanı sıra kart cezalısı Barış Başdaş'tan yoksun Manisa'ya hareket etti.

        Bu arada, kafilede yer almayan futbolculardan Yatabare de kart cezalısı durumunda bulunuyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa