Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Gümüşhanespor - Kastamonuspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Türkiye 2.Lig Play Off Yarı Final Kırmızı Grup rövanş karşılaşmasında Gümüşhanespor, Kastamonuspor'la kozlarını paylaşacak. 1.Lig'e yükselmek isteyen iki takımda turu geçmek istiyor. PekiGümüşhanespor - Kastamonuspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

        GÜMÜŞHANESPOR - KASTAMONUSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Kastamonuspor evinde diş geçiremediği, Gümüşhanespor'a konuk olacak. Türkiye 2.Lig Play Off Yarı Final Kırmızı Grup ilk maçında 2-2'lik skorla evine dönen Gümüşhanespor tur için avantajlı taraf. Ancak Ziya Doğan'ın gelişiyle adeta şahlanan Kastamonuspor da turdan kolay kolay vazgeçeceğe benzemiyor. Gümüşhane Şehir Stadyumu'nda oynanacak Gümüşhanespor - Kastamonuspor maçı 16 Mayıs Salı günü (bugün) saat 16.00'da başlayacak. Kritik müsabakada Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen'in yardımcılığını Süleyman Özay, İlker Takpak ve Ferhan Kestanlıoğlu yapacak.

        REKLAM

        GÜMÜŞHANESPOR - KASTAMONUSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        TFF 1.Lig'e yükselmek isteyen Gümüşhanespor ile Kastamonuspor'un oynayacağı maça iki şehirde kilitlenmiş durumda. Play-off mücadelesini stadyumdan takip edemeyecek olan binlerce kişi Gümüşhanespor -Kastamonuspor maçının hangi kanalda yayınlanacağı sorusunu araştırmaya başladı. Ancak Gümüşhanespor - Kastamonuspor maçıyla ilgili hiçbir yayın bilgisi şu ana dek paylaşılmadı.

        GÜMÜŞHANESPOR VE KASTAMONUSPOR MAÇINDA TAKIMLAR NASIL TUR ATLAR?

        TFF 1.Lig'in hayalini kuran Gümüşhanespor ile Kastamonuspor play off'ta finale yükselmek için savaşacak. İlk maçta Kastamonuspor son dakikalarına 2-0 yenik girdiği maçı 2-2 bitirmeyi başardı. Gümüşhanespor evinde taraftarının da desteğiyle oynayacağı karşılaşmadan 0-0 veya 1-1'lik beraberlikle ayrılırsa finale yükselecek. 2-2'lik beraberlik de maç uzayacak. Sonuç uzatmada da değişmez ise penaltılar finalisti belirleyecek. 3 ve üzeri gollü beraberlikte Kastamonuspor turu kapacak. Yine Gümüşhanespor ve Kastamonuspor'dan maçı kazanan takım finalde Amedspor ile Erzurumspor'un maçında turlayan takımın rakibi olacak.

        İKİ TAKIM HAKKINDA İSTATİSTİKLER

        ● Gümüşhanespor, oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

        ● Kastamonuspor, oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

        ● Gümüşhanespor, oynadığı son 5 maçta 12 gol attı, kalesinde 9 gol gördü.

        ● Kastamonuspor, oynadığı son 5 maçta 11 gol attı, kalesinde 2 gol gördü.

        REKLAM

        ● Gümüşhanespor, evinde oynadığı son maçta Menemen Belediye ile 3-3 berabere kaldı.

        ● Kastamonuspor, deplasmanda oynadığı son maçta Hatayspor'u 1-0 mağlup etti.

        ● İki takım arasında oynanan son karşılaşma 2-2 sona ermişti.

        SON MAÇ KADROLARI

        Gümüşhanespor: Hasan Hüseyin Akınay, Taner Koç, Mehmet Cansın Çiçek, Salih Zafer Kurşunlu, Mehmet Menderes Önkuzu, Rıdvan Koçak, Ali Sakal, Cumhur Yılmaztürk, Taşkın Çalış, Cem Sultan ve Ali Özgün

        Kastamonuspor: Oğuzhan Bahadır, Faruk Öcal, Alaaddin Okumuş, Batuhan İşçiler, Oğuz Özden, Onur Cenik, Arda Havar, Salih Sefercik, Kerem Şeras, Hasan Ayaroğlu ve İskender Alın

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa