Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Atiker Konyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? CANLI ANLATIM - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası'nda sona yaklaşılıyor. Kupada yarı final rövanş maçında Konyaspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak. Sezonu kupayla kapatmak isteyen Konyaspor ve Kasımpaşa'da hedef finale yükselmek. Peki, Konyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte zorlu karşılaşmaya dair tüm detaylar...

        KONYASPOR - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk finalist bugün belli oluyor... İstanbul’da oynanan yarı final ilk maçında Kasımpaşa, 2-0 geriye düşmesine rağmen 82 ve 86. dakikalar arasında bulduğu 3 golle unutulmaz bir dönüşe imza atmıştı. Konya’daki rövanşta hedefe ulaşan takım, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası’nda finale adını yazdıracak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadeleyi A Spor naklen yayınlayacak. Zorlu müsabakanın tüm detayları ve canlı anlatımı HABERTURK.COM'da olacak.

        ● Atiker Konyaspor, oynadığı son 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

        ● Kasımpaşa, oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

        ● Atiker Konyaspor, oynadığı son 5 maçta 6 gol attı, kalesinde 10 gol gördü.

        ● Kasımpaşa, oynadığı son 5 maçta 10 gol attı, kalesinde 7 gol gördü.

        ● Atiker Konyaspor, evinde oynadığı son maçta Alanyaspor'a 3-2 kaybetti.

        ● Kasımpaşa, deplasmanda oynadığı son maçta Galatasaray'ı 3-1 yendi.

        ● İki takım arasında oynanan son karşılaşmayı Kasımpaşa evinde 3-2 kazandı.

        KASIMPAŞA VE KONYASPOR NASIL TUR ATLAR?

        Süper Lig’de oynadığı son 2 karşılaş- madan galip ayrılarak moral depolayan konuk ekip, ilk maçı 3-2 kazandığı için Atiker Konya önünde her türlü galibiyet ve beraberlik halinde adını finale yazdıracak. Konya ise 1-0, 2-1 gibi skorlarda turlayacak, 3-2’lik sonuçta maç uzatmaya gidecek. İstanbul temsilcisi, 3 gol ve üzeri aldığı tek farklı mağlubiyetlerde de tur atlayan taraf olacak.

        KASIMPAŞA'DA ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

        Son 2 haftada alınan galibiyetler Kasımpaşa'da keyifleri arttırdı. Kemal Özdeş'in öğrencileri kupada finale yükselerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Ancak Kasımpaşa'da maç öncesi önemli eksikler Kemal Özdeş'i düşündürüyor. Atiker Konyaspor'la oynanan ilk maçta sakatlanan golcü Koita sezonu kapattı. Takımın en büyük hücum güçlerinden biri olan Adem Büyük de, Galatasaray maçında sakatlandı. Kaburgasında kırıklar bulunan Adem, zorlu Konyaspor deplasmanında kadroda yer alamayacak. Uzun süredir sakatlıkla boğuşan Tunay Torun ise bu hafta takımla çalışmalara başladı. Özdeş'in, şans vermesi halinde Tunay Torun sahada olabilecek.

        KASIMPAŞA'DA HEDEF GOL BULMAK

        Lacivert-Beyazlı ekibin başarılı hocası Kemal Özdeş, rövanştan da istedikleri sonucu alıp finale yükselmek istediklerini söyledi. İlk maçta çok önemli bir reaksiyon gösterdiklerini hatırlatan Özdeş, “3-2’lik galibiyeti küçük bir avantaj olarak görüyoruz. Zor bir atmosferde oynayacağız. Ancak ligin ikinci periyodunda sergilediğimiz takım oyunu çok büyük avantajımız. Rakibimiz son maçlarda istediği sonuçları alamasa da iyi oyunculardan oluşan bir takım. Çok iyi savunma yapacağız, cesaretle hücum oynayacağız. Amacımız Konya’da gol bulmak. Oyuncularıma güveniyorum, finale kalacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

        ATİKER KONYASPOR BASIN SÖZCÜSÜ BAYDAR: FİNALE İNANIYORUZ

        Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Kasımpaşa ile kulüp tarihinin en önemli maçına çıkacaklarını söyledi. Baydar, “Evimizde 35-40 bin kişinin karşısında tarihi bir maça çıkacağız. Camianın bütün dinamiklerinin motivasyonu üst düzeyde. Finale inanıyoruz” dedi. Alanya maçında sakatlanan Vukovic ile sakatlıkları süren Rangelov ve H.İbrahim Sönmez’in bugün forma giyemeyeceği bildirildi.

        REKLAM

        İKİ TAKIM ARASINDAKİ SON 10 MAÇ

        Konyaspor ile Kasımpaşa'nın mücadelelerindeki çekişme dikkat çekiyor. İki takım arasında tüm kulvarlarda oynanan son 10 maçta Konyaspor ve Kasımpaşa birbirini 4 kez mağlup etti. İki takım 2 karşılaşmada ise yenişemedi.

        ● Konyaspor 1 - 2 Kasımpaşa

        ● Kasımpaşa 1 - 3 Konyaspor

        ● Kasımpaşa 2 - 0 Konyaspor

        ● Konyaspor 2 - 1 Kasımpaşa

        ● Kasımpaşa 0 - 0 Konyaspor

        ● Kasımpaşa 2 - 1 Konyaspor

        ● Konyaspor 2 - 0 Kasımpaşa

        ● Konyaspor 2 - 1 Kasımpaşa

        ● Kasımpaşa 1 - 1 Konyaspor

        ● Kasımpaşa 3 - 2 Konyaspor

        SON MAÇ KADROLARI

        Atiker Konyaspor: Kaya Tarakçı, Nejc Skubic, Barry Douglas, Ali Turan, Jagos Vukovic, Amir Hadziahmetovic, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic ve Riad Bajic

        Kasımpaşa: Ramazan Köse, Olivier Veignea, Veysel Sarı, Strahil Popov, Loret Sadiku, Titi, David Pavelka, Andre Castro, Turgut Doğan Şahin, Fode Koita ve Adem Büyük

        KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE STADYUMU'NUN KONUMU

        Harita
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa