Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizlispor'da Ali Tandoğan göreve geri döndü! - Futbol Haberleri

        Yöneticilerin istifa kararını geri almasını istediği Ali Tandoğan, sezon sonunda bitecek sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasını şart koştu.

        Genç teknik adamla Başkan Süleyman Urkay, Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ve Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla arasında saat 24.00'e kadar süren görüşme sonunda şartlarda anlaşma sağlandı ve istifasını geri alan Tandoğan'la 2018 mayısına kadar mukavele yenilendi.

        Başkan Urkay, sezon başında sportif direktör olarak göreve başlayıp daha sonra takımın başına geçen Ali Tandoğan'ın performansından memnun olduklarını belirtirken şunları söyledi:

        "Hocamız, Samsunspor maçının ardından takımın önünü açmak için istifa kararı aldığını sözlü olarak yönetime bildirdi. Biz kendisiyle çalışmak istediğimizi, futbolda her türlü sonucun olduğunu, kararını yeniden değerlendirmesini söyledik. Birlikte oturup konuştuk. Hocamız istifa kararını geri aldı, gelecek yıl da çalışmak istediğini söyledi. Konuştuk, anlaştık. Ali Tandoğan ve ekibi gelecek yıl da takımın başında olacak."

        REKLAM

        Öte yandan futbolcuların son haftalardaki performans düşüklükleri nedeniyle uyarılması da kararlaştırıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa