Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Kardemir Karabükspor - Atiker Konyaspor maçında kural hatası! - Tümosan Konyaspor Haberleri
        • 1

          Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Atiker Konyaspor-Karabükspor maçında yaşananlar haftaya damgasını vurdu. Karşılaşmada atılan o golün ardından flaş bir açıklama geldi...

        • 2

          Rangelov'un attığı gol öncesi Bajic, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu esnada tribünden bir düdük sesi geldi ve sahadaki bütün futbolcular durdu. Ancak hakem Alper Ulusoy oyunu devam ettirdi. Bajic topu gerideki Rangelov'a çıkarttı ve bu oyuncu golü kaydetti.

        • 3

          Eski MHK başkanlarından MUstafa Çulcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, pozisyonda kural hatası olduğu ve maçın tekrar oynanması gerektiğini ifade etti.

        • 4

          Karabükspor-Konyaspor maçı dk.14 tribünden gelen düdük duran oyuncular Bajıc'in pası ve Rangelov'un golüne (Kural-5) Kural Hatasıdır diyor.

        • 5


          Atılan golle ilgili tartışmalar sürerken Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, dün oynanan maçın ardından ilginç bir açıklama yaptı ve "Enteresan bir şekilde düdük sesi duymuş bütün oyuncular. Hepsi düdükten sonra durduklarını söylüyorlar. Hangi arkadaş stada düdükle girmiş onu gerçekten çok merak ediyorum. Belki bu arkadaş veya arkadaşlar yüzünden 3 puan kaçırmış olabiliriz. Rica ediyorum bir daha bu tarz şeylerde dikkat edelim, stada düdükle gelmeyelim” açıklamasını yaptı.

          (Skorer)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa