Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Karşıyaka Karşıyaka'da başkan Mutlu Altuğ isyan etti - Futbol Haberleri

        Twitter'deki, "Açık ve net. Bir kulüpte tek bir başkan vardır. Kimse ikinci yaratmaya ve şube ile kulüp başkanını karşı karşıya getirmeye uğraşmasın" mesajına açıklık getiren Başkan Altuğ, şöyle dedi:

        "Kahe'nin alacağı ve sözleşme yenileyen futbolcuların peşinatlarının tamamını Turgay Büyükkarcı'nın ödediği şeklinde bir algı yaratılıyor. Şubenin katkısı inkar edilemez ama bu ödemelere yönetim de destek verdi. Kimse dedikodu yapmasın."

        Başkan Altuğ, bu durumdan Turgay Büyükkarcı'nın da şikayetçi olduğunu kayderken Kahe için aktardığı paranın bağış mı olacağını yoksa temlik mi konulacağını henüz netleştirmediklerini ifade etti.

        Başkan Mutlu Altuğ ile aralarında sorun bulunmadığını dile getiren Turgay Büyükkarcı ise, "Dedikoduyla uğraşacak zamanımız yok. Aramızda sıkıntı olmaz, Altuğ'un açıklamalarını ben de onaylıyorum" diye konuştu.

        TORAMAN'A VEDA

        Karşıyaka'da 1986-1987 sezonunda şampiyon olan basketbol takımının menajerliğini yapan eski yöneticilerden Suat Toraman vefat etti. Kulüpte 2000-2001 döneminde yelken şubesi başkanlığını da üstlenen Toraman için yarın Yelken Tesisleri'nde bir tören düzenlenecek. 71 yaşında yaşayını yitiren Suat Toraman, Eski Bostanlı Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Soğukkuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa