Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Bülent Yavuz, Antalyaspor-Galatasaray maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM | BÜLENT YAVUZ

        Antalya'da birden fazla hakem hatası var. Bu sezon Süper Lig'de adını duyurmaya başlayan Yaşar Kemal Uğurlu, bu haftaya kadar kabul edelim ki iyi maçlar yönetti. Ama bu maçı belli ki başaramadı. 47. dakikada Inkoom'un Yasin'e yaptığı müdahale ceza alanı içerisindeydi. Kanaatimce de penaltı olmalıydı. Hakem korner atışı vererek ilk hatasını yaptı. 50. dakikada Donk-Eto'o mücadelesinde 10 kusurlu hareketten biri vardı. Hakem maalesef bunu değerlendiremedi. Antalya lehine yüzde 100 penaltıyı veremedi. Bu pozisyon öncesinde ofsayt tartışmaları yapılıyor... Kesinlikle ofsayt yoktu. Çünkü top savunma oyuncusu tarafından oynanmıştı. Oynayan da Donk'tu. Burada yardımcı hakemi kutlamak gerek.

        53. dakikada hakem adına vahim bir olay oldu. Eto'o eliyle topu kontrol ettikten sonra kafayla gol attı. Hakem bu golü iptal etmeliydi. Ama maalesef çok büyük bir hataya imza attı. 69. dakikada Donk'a çıkan kırmızı karta isekatılıyorum.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa