Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Stimac Anadolu Efes yolunda - Basketbol Haberleri

        Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde başarılı bir sezonu arkasında bırakan Beşiktaş Sompo Japan’ın en önemli isimlerinden biri olan ve birçok Euroleague takımını peşine takan Vladimir Stimac, Anadolu Efes’e transfer olmak üzere...

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; önümüzdeki sezon hem Euroleague’de hem de ligde başarıyı yakalayacak bir kadro için transferde önemli adımlar atan Anadolu Efes’in, Sırp pivot ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırarak, 30 yaşındaki basketbolcuyla el sıkıştığı öğrenildi.

        Geçen sezon Beşiktaş formasıyla ligde 36 maça çıkan Stimac, bu karşılaşmalarda ortalama 24.7 dakika sahada kalırken, 14 sayı, 9.6 ribaund ve 1.1 asistle oynadı.

        REKLAM

        OMİC BEKLENİYOR

        Efes’in Stimac’la resmi sözleşme imzalamak için geçen sezon kadrosuna kattığı ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan pivot Alen omic ile yollarını ayırmayı beklediği bildirildi. Konuyla ilgili konuşan Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, “Stimac geçen sene gerçekten çok iyi oynadı. omic’in gönderilmesinden sonra kalan bütçemize göre en uygun transferi yapmaya çalışacağız” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa