Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Los Angeles Lakers'tan LeBron James ve Paul George harekatı! - Basketbol Haberleri

        2015 draftında 2. sıradan seçtiği D'Angelo Russell'ı takımdan gönderen Los Angeles Lakers, Brooklyn Nets ile yaptığı anlaşma sonrasında önümüzdeki yaz maaş bütçesinde yer açmış oluyor.

        Lakers, takas sonrasında D'Angelo Russell ve Timofey Mozgov'u Doğu Konferansı'nın en kötü ekiplerinden Brooklyn Nets'e yolladı. Karşılığında ise Brook Lopez ve ilk tur 27. sıra seçim hakkını elde etti. Bu anlaşma sonrasında 2017 draftında 2. sıradan tercih yapması beklenen Lakers, Lonzo Ball'u kadrosuna katabilecek alanı açmış oldu. Ayrıca 2018'de sözleşmesi sona erecek olan Lopez'i de kadrosuna katan Lakers, 2018 yazında maaş bütçesinde 30 milyon Dolar'lık bir boşluk yaratabilecek.

        Eski günlerine dönebilmek için arayış içerisinde olan Lakers için gündemde 3 isim var. Her fırsatta LA Lakers ile bağını gündeme getiren ve Indiana Pacers'tan ayrılacağını açıklayan Paul George, Cleveland Cavaliers'ı tarihindeki tek şampiyonluğa taşıyan LeBron James ve Chicago Bulls'un yıldızı Jimmy Butler, Lakers'ın kadrosuna katmak istediği ilk 3 isim olarak anılıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa