Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Fenerbahçe Ülker, Kostas Sloukas ile anlaştı - Basketbol Haberleri
        • 1

          Gökhan TÜRE / HT SPOR

          Kulüp tarihinin ilk Final Four deneyimini Madrid’de yaşayan Fenerbahçe Ülker, önümüzdeki yıllarda da aynı noktada olma kararlılığını ilk günden ortaya koydu.

        • 2

          Final Four öncesi coach Zeljko Obradovic ile anlaşma sağlayan Sarı- Lacivertliler, transferde de ilk bombayı patlattı.

        • 3

          Kanarya, Olympiakos’un oyun kurucusu Kostas Sloukas’la anlaşmaya vardı. Fenerbahçe Ülker’le Sloukas arasındaki anlaşmanın 2 yıllık olacağı ve tarafların her konuda el sıkıştığı ifade edildi. Yunan kaynaklar, transferin yalnızca imzaya kaldığının altını çizdi.

        • 4

          25 yaşındaki 1.90’lık oyun kurucu, 2011 yılında transfer olduğu Yunan devinin 2012 ve 2013 Euroleague şampiyonluklarında önemli pay sahibi olmuş, kritik anlarda sorumluluk üstlenmesi ve uzun mesafeli şutlarıyla öne çıkmıştı.

        • 5

          Olympiakos’un kısa rotasyonunda Spanoulis’in ardından en önemli parça olan Sloukas, bu sezon THY Euroleague’de 29 maçta 18 dakika ortalamayla 6.7 sayı, 3.1 asist, 1.9 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

        • 6

          Yunanistan Milli Takımı’nda da forma giyen oyuncu, Madrid’deki Final Four’da hem yarı final hem de finalde 10 sayı, 2 asist, 2 ribaundla ortalamalarıyla oynamıştı.

        • 7

          OBRA FARKI!

          Bu sezon THY Euroleague’de Final-Four oynayarak büyük bir başarı elde eden F.Bahçe Ülker’de, coach Obradovic’in Maccabi Tel Aviv serisinin ardından, yönetimin onayıyla Ülker Arena’ya asılan posterini indirttiği ortaya çıktı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa