Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Son dakika transfer haberleri - Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den transferler - Futbol Haberleri
        • 1

          FENERBAHÇE'DE EMRE HAREKATI
          Aykut Kocaman'ın isteği üzerine sol ayaklı orta saha arayışına giren Fenerbahçe'de iki isim daha gündeme geldi. Celta Vigo'da aradığını bulamayan ve sezon başında Fenerbahçe'nin gündemine gelen Emre Mor, yine Fenerbahçe'nin listesine girdi. Onunla birlikte Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba da Aykut Kocaman'ın istediği isimlerin başında geliyor.

        • 2

          Skorer'in haberine göre; yabancı isimleri gündemine alan Fenerbahçe, kontenjanın dolu olması nedeniyle Türk oyunculara yöneldi. Alanyasporlu yıldız Emre Akbaba için Galatasaray da devreye girdi. Fenerbahçe cephesi Emre Akbaba için takas+para formülünü devreye sokmak için Alanyaspor yönetimine haber yolladı.

        • 3

          Celta Vigo'da bir türlü istediği forma şansını yakalayamayan Emre Mor için de kiralama teklifinde bulunmaya hazırlanan Fenerbahçe, Emre Mor ile görüşmek için menajerine haber yolladı. La Liga'da sadece 161 dakika forma şansı bulan 20 yaşındaki yıldız, oynayacağı bir kulübe gitmek istiyor. Hem sağ hem de sol kanatta forma giyen Emre Mor'u kanatlara alternatif için isteyen Aykut Kocaman, 1.5 yıllık kiralama formülü üzerinde duran yönetimle bu oyuncu için de görüşme yaptı.

        • 4

          İdari menajer Hasan Çetinkaya, İspanya'ya giderek Emre Mor için girişimlere başlayacak. Kulübüyle Haziran 2022'ye dek kontratı bulunan Emre Mor, 8 maçta 1 gol atmayı başardı. Transfer döneminde Borussia Dortmund'tan Celta Vigo'ya transfer olan Emre Mor için kulübü oyuncuya 12.5 milyon Euro bonservis ödemişti.

        • 5

          BEŞİKTAŞ, BENTEKE'Yİ İSTİYOR!
          Cenk Tosun'un takımdan ayrılma ihtimaline karşın santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş aradığı ismi Premier Lig'de buldu. Crystal Palace forması giyen Benteke için Cenk Tosun'un satılmasını bekleyen Beşiktaş, resmi teklif yapmak için Cenk'in satışından gelecek parayı bekliyor.

        • 6

          Sabah'ın haberine göre; oyuncuyu kiralamayı düşünen siyah beyazlılar, Cenk Tosun'u isteyen Crystal Palace ile takas da yapmaya sıcak bakıyor. Cenk Tosun için yaz transfer döneminde Beşiktaş'ın kapısını çalan Premier Lig ekibi, Beşiktaş'ın istediği rakama ulaşamamış ve transfer gerçekleşmemişti.

        • 7

          Crystal Palace formasıyla bu sezon 12 maça çıkan Christian Benteke, gol atmayı başaramadı. 3 sezondur Palace forması giyen Benteke'nin market değeri 26 milyon Euro civarında... Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Belçika Milli Takım formasıyla 2 maçta 3 gol 1 asist yapan Benteke, milli takımda gösterdiği performansla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

        • 8

          Kulübüyle Haziran 2020'ye dek sözleşmesi bulunan Benteke 27 yaşında ve Kongo asıllı Belçikalı bir isim. Crystal Palace'a büyük umutlarla gelen Belçikalı golcü, 2016 Ağustos ayında bu kulübe gelmiş ve kendisine 31.2 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti.

        • 9

          ARDA YALANLANIYOR AMA PRENSİPTE ANLAŞILDI

          Dursun Özbek ve Cenk Ergün'ün yalanladığı Arda Turan için her gün yeni bir iddia daha ortaya atılıyor. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; tarafların prensipte el sıkıştığı ve transferin kış transfer döneminde biteceği ifade edildi. Bir süredir İstanbul'da bulunan ve kendine ev bakan Arda Turan, kulübü Barcelona ile ipleri tamamen kopardı ve ayrılık için ocak ayını bekliyor.

        • 10

          Monaco ve Arsenal başta olmak üzere birçok takımdan teklif alan Arda Turan, her ne kadar Galatasaray'a gelmeye sıcak baksa da gelecek tepkilerden de çekiniyor. İstanbul'da Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü iddia edilen Arda Turan'ın bu görüşmesi Özbek ve Ergün tarafından yalanlanmıştı.

        • 11

          Sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Arda Turan, Barcelona formasıyla ne La Liga'da ne de Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon forma şansı bulamadı. Ernesto Valverde'nin gözüne bir türlü giremeyen Arda da artık ayrılığa sıcak bakıyor.

        • 12

          Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 5 maça çıkan Arda Turan, Milli Takım forması giyerken de taraftarın yoğun tepkisine maruz kalmış ve Dünya Kupası'nı kaçıran takımın kaptanlığını yapmıştı. Barcelona ile Haziran 2020'ye dek sözleşmesi bulunan Arda Turan, 2015 yılında Atletico Madrid'den Barcelona'ya 34 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

        • 13

          FENERBAHÇE'YE KENEDY'Yİ ÖNERDİLER

          Kış tranfer döneminde sol bek almak isteyen Fenerbahçe'ye her gün yeni bir öneri geliyor. Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Kenedy için yaz transfer döneminde nabız yoklayan Fenerbahçe bu transferi sonuçlandıramamıştı.

        • 14

          Fanatik'in haberine göre; şimdi ise Fenerbahçeli yöneticilere Kenedy cephesinden bir haber geldi ve oyuncunun menajeri Kenedy'i Fenerbahçe'ye önerdi. Chelsea'nin göndermek istediği oyuncu için devreye giren Fenerbahçe, oyuncuyu bedelsiz veya kiralık olarak almak istiyor. Oyuncunun temsilcileri ise Fenerbahçeli yöneticilere, ''İster bonservisiyle isterseniz kiralık olarak Kenedy'i size getirebiliriz'' dediği öğrenildi.

        • 15

          Fenerbahçeli yöneticiler ise Kenedy'den önce Manchester United forması giyen Danny Blind için nabız yoklamaya devam ediyor. Aykut Kocaman'ın en çok istediği isim olan Blind için kulübüne kiralama teklifi yapan Fenerbahçe'de henüz net bir yanıt alınmadı.

        • 16

          Market değeri 7 milyon Euro olan Kenedy, 1996 doğumlu ve sol kanadın tüm bölgelerinde görev yapabiliyor. Breilzya Milli Takım formasını da 2 kez giyen Kenedy'nin Haziran 2020'ye kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Premier Lig'de forma şansı bulamayan Brezilyalı isim, 3 kez Chelsea formasını giydi ve 1 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.

        • 17

          BEŞİKTAŞ VIDA İLE ANLAŞTI AMA...
          Vida ile anlaşmaya varan Beşiktaş'ta Hırvat stoper için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Skorer'in haberine göre Everton'ın ısrarla istediği Domagoj Vida için oyuncuyu satmaya sıcak bakan Beşiktaş yönetimi, 10 milyon Euro'ya Vida'yı oynatmadan elden çıkarabilir. 31 Aralık'ta sözleşmesi bitecek olan Vida'yla ön protokol imzalayan Beşiktaş, şu an için oyuncunun transferini bitirmiş durumda ve Vida'yı takıma katmak için gün sayıyor.

        • 18

          Domagoj Vida'dan 10 milyon Euro'luk bir bonservis geliri elde etmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi bu teklif gelirse Vida'nın satışına onay verecek. Resmi teklif gelmesi halinde Şenol Güneş ile konuşacak olan Beşiktaş yönetimi, Vida'nın satılması halinde oyuncuyu 1 dakika bile oynatmadan üzerinden 10 milyon Euro kazanç elde etmiş olacak.

        • 19

          Eğer bu durum gerçekleşirse Vida'nın satışından elde edilecek parayla kadrosuna iki yeni isim katmayı planlayan Beşiktaş, geçtiğimiz dönemlerde de benzer transfer hikayelerine imza atmıştı. Aras Özbiliz'i transfer eder etmez Rayo Vallecano'ya kiralayan Beşiktaş yönetimi, Aras'tan beklediği verimi alamamıştı.

        • 20

          Bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 8 Avrupa maçına çıkan Domagoj Vida, 710 dakika sahada kalmıştı. 2012/13 sezonundan beri Dinamo Kiev forması giyen Vida, 28 yaşında ve 53 kez Hırvatistan Milli Takımı formasını giydi.

        • 21

          SAPHIR TAIDER, FENERBAHÇE YOLUNDA
          Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi düşünen Fenerbahçe için bir iddia da Fransa'da yayın yapan L'Equipe'den geldi. Gazetede Fenerbahçe'nin Bologna forması giyen Saphir Taider'i istediği yazıldı.

        • 22

          Haberin detaylarında Fenerbahçe ile birlikte Süper Lig'den Başakşehir'in de aynı oyuncuyla ilgilendiği belirtildi. Hamburg ve Frankfurt da Taider için devreye girdi. Sözleşmesi 2019'da bitecek olan ve Bologna ile sözleşme imzalamak istemeyen Taider için Serie A ekibi, iyi bir bonservis bedeli elde etmek için oyuncunun satışına sıcak bakıyor.

        • 23

          Grenoble'den 2011 yılında Bologna'ya transfer olan ve 2013 yılında 7.5 milyon Euro karşılığında Inter'e giden Taider, bu sezon başında ise eski kulübü Bologna'ya 4 milyon Euro'ya geri dönmüştü.

        • 24

          CRUZEIRO, FERNANDAO'YU İSTİYOR
          Türkiye Kupası’ndaki Adana Demir maçıyla sahalara dönen ve 2 golle yıldızlaşan Fernandao’ya ülkesi Brezilya’dan talip çıktı. Gazete Habertürk'ün haberine göre Brezilya Serie A ekiplerinden Cruzeiro’nun başkanı Wagner Peres, Sarı-Lacivertliler’in golcüsü ile ilgili olarak “Şu an birçok önemli isimle görüşüyoruz. Fernandao da listemizde olan isimlerden birisi” ifadelerini kullandı.

        • 25

          FENERBAHÇE 1.5 MİLYON EURO İSTİYOR
          Brezilya basınındaki haberlere göre oyuncuyla maaş konusunda anlaşan Cruzeiro’nun devre arası için 500 bin dolarlık kiralama teklifi yaptığı, Kanarya’nın ise bonservisiyle birlikte 1.5 milyon Euro’ya satmak istediği kaydedildi.

        • 26

          Uzun süredir sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan Fernandao, Adana Demirspor maçında 2 gol atıp geri dönüşünü başarılı bir şekilde gerçekleştirmişti. Süper Lig'de bu sezon sadece 1 maçta oynayan Fernandao 27 dakika sahada kaldı. Brezilyalı golcünün Fenerbahçe'yle Mayıs 2019'a dek sözleşmesi bulunuyor.

        • 27

          FENERBAHÇE'DE SCHWEINSTEIGER BOMBASI!

          Devre arasında orta sahaya bir oyuncu transfer etmeyi düşünen Fenerbahçe için ABD'den yeni bir iddia gündeme geldi. MLS Radio'nun haberine göre Fenerbahçe, Chicago Fire'de forma giyen Bastian Schweinsteiger'in menajeri ile temas kurdu.

        • 28

          ''HER TEKLİFE AÇIĞIM''
          Schweinsteiger, 20 Ekim'de yaptığı açıklamada Avrupa'dan gelecek tekliflere açık olduğunu söylemişti. Alman yıldız, "Chicago Fire ile yalnızca bir yıllık sözleşme yaptım. Burada işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek ve görmek istedim. Kontratım 31 Aralık'ta sona eriyor. Her türlü teklife açığım. Her an her şey olabilir. Bekleyip göreceğiz" demişti.

        • 29

          4.5 MİLYON EURO KAZANIYOR
          Bastian Schweinsteiger, Chicago Fire ile bir yıllığına 4.5 milyon euro karşılığında anlaşmıştı. Tecrübeli oyuncunun, Avrupa'da bunun daha altında bir rakama da 'evet' diyebileceği belirtiliyor.

        • 30

          GALATASARAY İSTEDİ AMA O KULÜBÜNDE KALIYOR!

          Galatasaray'ın transferdeki hedeflerinden olan Umut Bozok, sezonu Nimes'te tamamlamak istediğini açıkladı. Fransa Ligue 2 ekiplerinden Nimes'te gösterdiği performansla Galatasaray'ın da radarına giren Bozok, kariyeriyle ve performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

        • 31

          Nimes'te mutlu olduğunu ve işlerin iyi gittiğini söyleyen genç yıldız, sezonu da takımda tamamladıktan sonra transfer olmayı istediğini söyledi. 21 yaşındaki genç golcü yaptığı açıklamada "İşler burada iyi gidiyor. Attığım goller beni fazlasıyla mutlu ediyor ama dediğim gibi her maç gol atmamı beklemesinler. Zaten her maç gol atabilseydim Şampiyonlar Ligi'nde oynardım. Şu an yapmam gereken şey çalışmaya devam etmek ve bir sonraki maçta gol atmayı denemek" dedi.

        • 32

          Ara transfer döneminde ayrılma durumuyla ilgili soruyu da yanıtlayan Bozok, "Ben sezonu Nimes'te tamamlamak istiyorum. Nimes benim profesyonel dünyada fark edilmemi sağlayan kulüp oldu. Hala da bu duruma katkı sağlıyor" dedi. Umut Bozok, daha önce Fransız basınına yaptığı açıklamalarda ise Galatasaraylı olduğunu dile getirmiş ve "Gönlüm Galatasaray için atıyor. Fransa için konuşursam Lyon'u ve altyapı için yaptıklarını takdir ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        • 33

          GALATASARAY'DA HEDEF EVRA!
          Galatasaray, Asamoah ve Filipe Luis’in zora girmesi üzerine Patrice Evra’yı da listesine aldı. A Spor'un haberine göre; Galatasaray sol bek transferinde elindeki listeyi iyiden iyiye genişletti. Uzun süredir gündemine olan Asamoah'ın Juventus'la devam etmek istediğini açıklaması üzerine Atletico Madridli Filipe Luise yönelen Galatasaray, bu oyuncudan ise maliyetinin yüksek olması sebebiyle vazgeçti.

        • 34

          Sol bek listesine Marsilya'nın sözleşmesini feshettiği Patrice Evra da dahil edildi. Bonservisi elinde bulunan 36 yaşındaki Fransız bek ile anlaşılması halinde 1+1 yıllık sözleşme yapılacak. Ayrıca yurt içinden de Bursasporlu Aziz Behich, Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi ve Kayserispor'un sol beki Atila Turan da adaylar arasında.

        • 35

          Süper Lig'den listede olan isimlerle görüşmelere başlayan Galatasaray, bu oyuncular için kulüplerine takas teklifiyle gitmeyi düşünüyor. Yurt dışındaki oyuncuları ise bonservis bedeliyle almayı düşünen sarı kırmızılı ekip, devre arasında kesinlikle bir sol bek takviyesi yapmayı düşünüyor.

        • 36

          OĞUZHAN-WILSHERE TAKASI GERÇEKLEŞEBİLİR!
          Beşiktaş, Arsenal ile dev bir takasa girmeye hazırlanıyor. Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş Oğuzhan Özyakup ile Arsenal forması giyen Jack Wilshere'ı takaslamak istiyor. Arsene Wenger de bu takasa sıcak bakıyor.

        • 37

          Londra'da bizzat Wilshere'ın sakatlık durumuyla ilgilenen Fikret Orman, Arsenal'e menajerler aracılığıyla iki teklif sundu. Tekliflerden ilkinde Wilshere için Arsenal'e 5 milyon Euro ödemeyi öneren Beşiktaş, ikinci teklifinde ise Oğuzhan Özyakup'un da içinde bulunduğu bir takas teklifi sundu.

        • 38

          Oğuzhan Özyakup'un da İngiltere'de forma giyme isteği bu transferin önünü açan bir diğer gelişme oldu. Beşiktaş'ta genç yaşına rağmen kaptanlığa yükselen Özyakup, her röportajında Avrupa'ya geri dönmek ve orada futbol oynamak istediğini söylüyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa