Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Son dakika: NBA'den Fenerbahçe'ye - Tyler Ennis kimdir? - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe, 23 yaşındaki oyun kurucu Tyler Ennis'le anlaşma sağlandığını duyurdu.

        Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, son olarak NBA takımlarından Los Angeles Lakers forması giyen Kanadalı oyun kurucu Tyler Ennis ile 1+1 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardı.

        Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, kadrosunu Los Angeles Lakers’ın başarılı oyun kurucusu Tyler Ennis ile güçlendirdi.

        1.91 boyunda olan ve oyun kurucu pozisyonunda forma giyen başarılı oyuncu, yeni sezondan itibaren Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele edecek.

        Oyuncumuza Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızda başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

        TYLER ENNIS KİMDİR?

        REKLAM

        23 yaşındaki Tyler Ennis, 2014 NBA Draft’ının 18. sırasında Phoenix Suns tarafından seçilerek NBA’e girmişti. Michael Beasley karşılığında gittiği Houston Rockets‘ta daha da sönük bir 2016-17 sezonu geçiriyorken Marcelo Huertas karşılığında Lakers‘a gönderildi.

        Burada geçirdiği yarım sezonda 7.7 sayı, 2.4 asist, 1.2 ribaunt ortalamalar tutturarak performansıyla göz doldurdu.

        2017/18 sezonunda tek yıllık bir sözleşmeyle Lakers‘da kaldı. Bu sezonda 54 maça çıkıp 12 dakikada 4.1 sayı, 1.8 ribaunt, 1.9 asist ortalamalar tutturdu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa