Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika! Kenan Işık'ın eşinden sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
        • 1

          'Kim 1 milyon İster?' adlı yarışmanın sunucusu, Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, 2014'ün mart ayında gittiği spor salonunda saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek, kafasına aldığı darbe sebebiyle beyin kanaması geçirmişti.

        • 2

          Uzun bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık'ın son sağlık durumuyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Işık'ın iyileşme sürecinde olduğu ve gözleriyle de olsa iletişim kurabildiği haberleri gündeme geldi.

        • 3

          Beril Işık, eşi Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili çıkan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

          Beril Işık, eşi Kenan Işık'ın durumunda değişiklik olmadığını kaydetti. Beril Işık, "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" ifadelerini kullandı.

        • 4

          KENAN IŞIK HAKKINDA

          Yusuf Kenan Işık 1 Ekim 1947 tarihinde Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde doğru. Oyuncu, sunucu, eski gazeteci ve ana haber sunucusudur. Özellikle Kim Milyoner Olmak İster adlı televizyon programı ile tanınıştır.

          Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olan Kenan Işık orta okul öğrenimi gerçekleştiği dönemde Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini gerçekleştirdiği Ankara'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı olmuştur.

        • 5

          Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır. Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır.

        • 6

          Resmi Gazete, Yeni Binyıl ve Akşam gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı diziyle boy göstermiştir.

        • 7

          Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren 'Kim 500 Bin İster?' yarışmasının sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir.

        • 8

          21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarptığı öğrenildi.

          Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Işık, ameliyata alındı. Olayın olduğu tarihten bu yana komada olan sanatçının tedavisi şu anda evinde devam etmektedir.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa