Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa CANİ ADAM | 5 aylık hamile eşini vuran koca: Canavar gibi gördüm! - Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Şanlıurfa'da olay, önceki gece geç saatlerde Çömlekçi Mahallesi´nde meydana geldi. Uzun ailesinin evinden silah sesi geldiğini duyan mahalleli, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi´ne bildirdi.

        KADIN KANLAR İÇİNDE BULUNDU

        DHA'da yer alan habere göre ihbarla gelen jandarma ve sağlık ekipleri, evde 5 aylık hakime Fidda Uzun'u kanlar içerisinde buldu.

        KOCASI GÖZALTINA ALINDI

        Yapılan incelemede hamile kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Fidda Uzun'un cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, eşi Ahmet Uzun ise jandarma ekiplerince evin arka bahçesinde suç aleti tüfekle birlikte yakalanarak, gözaltına alındı.

        "TÜFEĞİ TEMİZLERKEN VURULDU" İDDİASI

        İlçe Jandarma Komutanlığı´na götürülen Uzun´un, temizlediği tüfeğini asmak istediği sırada kazayla ateş alması sonucu olayın yaşandığını ileri sürdü. Adem Uzun, hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        "EŞİME VE BANA BÜYÜ YAPILDI"

        Olayın gece geç saatlerde gerçekleşmiş olmasından şüphelenen jandarma ekiplerinin sorguladığı Ahmet Uzun, eşine ve kendisine büyü yapıldığını düşündüğü için öldürdüğünü itiraf etti.

        "EŞİMİ CANAVAR GİBİ GÖRDÜM"

        1 yıl önce eşiyle severek evlendiğini belirten Ahmet Uzun, "Eşim ile evin dışında olduğumuz zamanlarda çok iyiydik. Aramızda hiçbir sorun yaşamıyorduk. Eve girdiğimiz zaman huzurumuz kaçıyor ve sürekli kavga ediyorduk. Son günlerde evde çok sayıda muska ve Arapça yazılı kağıt parçaları vardı. Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa