Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler... Dokuz Eylül Üniversitesi'nden 'İtalya'dan ilerdeyiz' iddiasına açıklama!

        Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "İtalya'da ya da başka bir ülkede yaşanan can kayıpları üzerinden Türkiye'deki durumu kıyaslamanın veya alınan kararları eleştirmenin, yanlış veya amacından kopartılmış haberler yapmanın bilimsel bir tarafının olmadığını düşünmekteyiz" denilerek şu ifadeler kaydedildi:

        "Hali hazırda bu pandemi ile muhatap olan her ülke, bir takım tedbirler almakta, çözümler bulmaya çalışmakta, kendi yaşam şartlarına veya gerçekliklerine uygun hareket etmektedir. Dolayısıyla yoğun mesai şartlarında, ailesinden uzak kalan bir bilim insanının anlık reaksiyonu üzerinden konunun başka noktaya çekilmesini bu süreçte doğru bulmadığımızı ifade etmek istiyoruz. Bu vesileyle vatandaşlarımızıuyarmak amacıyla kaygı ve korkusunu farklı bir üslupla aktaran hocamızın da bu konuda yanlış anlaşıldığını ve kendisinin de üzgün olduğunu buradan paylaşmak istiyoruz."

        KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa