Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri! Taksici kavgası 3 ölü! 2 kişi yaralandı!

        İstanbul'da, Esenyurt Meydanı'nda, iddiaya göre aralarında husumet bulunan taksiciler durağın önünde kavga etti. Silah ve sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi pompalı tüfekle, 3 kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Pompalı tüfekli saldırgan olay yerinden kaçtı.

        3 KİŞİ CAN VERDİ, 2 KİŞİ YARALI

        DHA ve İHA'da yer alan haberlere göre yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cengiz Dayanmaz, Yavuz Dayanmaz ve Sinan Öztürk isimli taksicilerin hayatlarını kaybettiği öğrenildi. Yaralanan 2 vatandaşın ise tedavilerine devam edildiği belirtildi.

        Cinayetle son bulan kavganın ardından polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

        DEHŞET ANLARI KAMERADA

        Öte yandan silahlı kavga anı ve çevrede yaşanan panik güvenlik kamerası ile bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde elinde silah olan kişiyi engellemeye çalışan biri yer alıyor. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler panikle kaçışıyor. Bir kişinin yerde yaralı olarak yattığı görülüyor. Meydandakiler kendilerini korumak için siper alıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa