Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Son dakika! Samuel Eto'o'nun yeni adresi belli oldu | Spor Haberleri - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konyaspor, Antalyaspor'da forma giyen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5yıllığına anlaştı.

        Ara trasfer döneminde Kardemir Karabükspor'dan Yatabare, Beşiktaş'tan Orkan Çınar ve Göztepespor'dan Adis Jahovic'i renklerine bağlayan Atiker Konyaspor, Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o'yu anlaşttı. 1 yıllığı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllığına anlaşan Eto'o'nun bugün akşam saatlerinde özel uçakla Konya'ya geleceği ve yarın yapılacak antrenmana katılacağı örğenildi.

        Öte yandan Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar da Kamerunlu yıldızın transferini kamuoyuna açıkladı.Baydar, "Samuel Eto'o ile görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        ANTALYASPOR İLE SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

        Antalyaspor, dünyaca ünlü Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Yıldız futbolcu arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra kentten ayrılacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa