Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: Bunun adı vahşet! İstanbul'da eski karısını boğazını keserek öldürdü!
        • 1

          İstanbul Sultangazi’de eski eşi tarafından öldürülen 42 yaşındaki Pınar Bektaş’ın katili zanlısı Tuncay Sağ’ın soruşturması tamamlandı. Ortaya çıkan yeni detaylara göre, katil zanlısı tartıştığı eski eşine önce silahla ateş etti.

        • 2

          Kullandığı silah elinde patlayınca, saldırıya bu kez bıçakla devam etti. Olayın ardından kan bulaştığı elbiselerine el konuldu. Tulum giydirilen zanlı adliyeye gönderildi.

        • 3

          Dehşete düşüren olay , dün saat 18.30 sıralarında Sultangazi’de bulunan 3 katlı binanın 2'inci katında meydana geldi.

          Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre iddiaya göre Tuncay Sağ, çocuklarını görmek için bir süre önce boşandığı eski eşi Pınar Bektaş´ın evine gitti. Ardından Sağ ve Bektaş arasında bilinmeyen nedenle bir tartışma çıktı. Eski eşinin boğazını keserek öldüren zanlı polise teslim oldu.

        • 4

          DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

          Teslim olan katil zanlısı Tuncay Sağ, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro Amirliği’ne götürüldü. Yapılan soruşturmada vahşetin detayları ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere göre, çocuklarını görmek için boşandığı eski eşinin evine giden Tuncay Sağ, Pınar Bektaş ile tartıştı.

        • 5

          ÖNCE SİLAH SONRA BIÇAK KULLANDI

          Yaşanan tartışmanın ardından, Tuncay sağ üzerinde bulunan silahı çıkartarak Pınar Bektaş’a bir el ateş etti. Ateş alan tabanca, zanlının elinde patladı. Zanlı bu kez bıçakla Pınar Bektaş’a saldırdı ve Bektaş'ın boğazını keserek, olay yerinden ayrıldı. Polise giderek teslim olan şüphelinin cinayette kullandığı silah ve bıçağa el konuldu.

        • 6

          TULUM GİYDİRİLDİ

          Soruşturmada kıyafetlerinde kan olması üzerine, kıyafetlerine el konularak beyaz tulum giydirildi. Soruşturmanın ardından zanlı adliyeye gönderildi.

        • 7

          18 YILLIK EVLİ KALMIŞ

          Yapılan incelemede, Tuncay Sağ ile Pınar Bektaş’ın evliliklerinin 18 yıl sürdüğü öğrenildi. 18 yıl sonra geçtiğimiz mayıs ayında boşandıkları ortaya çıkan çiftin biri erkek üç çocukları oldu. Öldürülen Pınar Bektaş’ın şüpheli hakkında Ekim 2022 ile Nisan 2023’de yapılmış iki müracaatı bulunduğu belirlendi. Ancak aralarında devam eden herhangi bir tedbir veya uzaklaştırma kararının olmadığı öğrenildi.

        • 8

          2 SUÇ KAYDI ÇIKTI

          Soruşturmanın ardından adliyeye gönderilen şüpheli Tuncay Sağ’nın iki suç kaydı olduğu da ortaya çıktı.

        Haberi Hazırlayan: Kenan Butakın
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa