Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 31 şehirde sokağa çıkma yasağı başladı!

        Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? sorusu, gece yarısı saat 24.00 itibari ile başlayan 30 büyükşehir ve Zonguldak için ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte gündemde. İçişleri Bakanlığı'nın gönderdiği genelgede, sokağa çıkma yasağının biteceği tarih de yer alıyor. İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar...

        SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTECEK?

        30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanacak sokağa çıkma yasağı 48 saat sürecek. Bu gece 24.00'da başlayan sokağa çıkma yasağı, Pazar günü gece yarısı saat 24.00'e kadar sürecek.

        SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLAN ŞEHİRLER

        İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelgede sokağa çıkma yasağını şu illeri kapsadığı belirtiliyor:

        "10.04.2020 tarihi saat 24:00'den 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında aşağıda belirtilecek istisnalar hariç olmak üzere Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanacaktır"

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa