Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avrupa ikinciliği ve Türkiye Şampiyonluğu gibi birçok başarı olan Milli sporcu Abdullah Kayapınar dünya evine girdi.

        Sivas Gençlikspor Kulübü sporcusu bedensel engelli Paralimpik Halterci milli sporcu Abdullah Kayapınar ve Ayzanur Yaşar çifti kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi.

        'Sivas'ın Cep Herkülü' olarak da bilinen 1 metre 20 santim boyundaki Kayapınar’ın nikahı Sivas Belediyesi Nikah salonunda gerçekleşti. Nikaha Sivas Valisi Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Erdoğan Tunç ve çiftin yakınları katıldı. Sivas Valisi Salih Ayhan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’un şahitliğini yaptığı nikahı Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin kıydırdı. Korona virüs önlemleri kapsamında kıyılan nikahta Ayzanur Yaşar aile cüzdanını Vali Ayhan'ın elinden aldı. Gazetecilere açıklamada bulunan çift çok mutlu olduklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa