Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2018
Kitabevi müdürü Joe lisansüstü öğrenci Beck'ten aşırı derecede hoşlanınca, tılsımlı bir ilk karşılaşma daha kötü niyetli bir şeye dönüşür.
New York'taki Son Kibar Erkek
Bölüm 2
/New York'taki Son Kibar Erkek
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2018
Danışmanının kendisine asılmasıyla uğraşan Beck, Joe'yu Peach'in yüksek sosyete gecesine getirir. Joe, Benji meselesini çözmeye çalışır.
Belki
Bölüm 3
/Belki
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2018
Beck'in seks konusundaki rahat tavırlarına ve polisle ilgili bir duruma hazırlıksız yakalanan Joe, temel bir sorunu halletmesi gerektiğini fark eder.
Kaptan
Bölüm 4
/Kaptan
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2018
Joe, Beck'le tuhaf bir akşamın ardından tek sır saklayanın kendisi olmadığını anlar. Peach'in Joe'ya karşı düşmanca tavırları giderek artar.
Düşmanınla Yaşamak
Bölüm 5
/Düşmanınla Yaşamak
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2018
Geçmişindeki bir video Annika'nın peşini bırakmaz. Joe ve Peach arasındaki gerginlik, Peach'in Beck'i önemli bir edebiyat menajeriyle tanıştırmasıyla doruğa ulaşır.
Amour Fou
Bölüm 6
/Amour Fou
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2018
Beck, göründüğünden farklı amaçlara sahip Peach'le beraber Connecticut'a gider. Onu takip eden Joe'nun eski anıları depreşir ve yeni yaralar açılır.
Her Şeylik
Bölüm 7
/Her Şeylik
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2018
Yaslı Beck, çareyi terapide bulur. Bu, Joe'nun da aynı şeyi farklı nedenlerle yapmasına sebep olur. Beck'in doğum günü için Joe'nun yaptığı planlar beklediği gibi gitmez.
Seninim Bebeğim
Bölüm 8
/Seninim Bebeğim
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2018
Üç ayın ardından Joe ve Beck hayatlarından memnundur. Ama bir dizi yeniden karşılaşma, Joe'nun mevcut ilişkisinde sorun yaratabilir.
Candace
Bölüm 9
/Candace
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2018
Beck, Candace'ın başına tam olarak ne geldiğini bulmaya kararlıdır. Ama bunu yapmak için doğrudan Joe'nun yöntemlerini kullanması gerekecektir.
Mavi Sakal'ın Şatosu
Bölüm 10
/Mavi Sakal'ın Şatosu
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2018
Joe, Paco ve Beck'le ilgili sorunları idare etmeye çalışırken şimdi de özel bir dedektifle baş etmek zorundadır. Ama işler öyle ya da böyle bir çözüme kavuşacaktır.
Yeni Bir Başlangıç
Bölüm 1
/Yeni Bir Başlangıç
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Artık Will adını kullanan Joe, dünya üzerindeki kişisel cehennemi olan Los Angeles'a gelir. Doğru yolda kalmaya çalışsa da geçmişi onu tam olarak rahat bırakmaz.
Sadece Ucundan
Bölüm 2
/Sadece Ucundan
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Joe, Will Bettelheim'ın da kusursuz olmadığını anlar. Üstelik bunun etkileri, Joe'nun Love ile yeni kurduğu bağa sekte vurmak üzeredir.
Arkadaşlar Ne İçindir?
Bölüm 3
/Arkadaşlar Ne İçindir?
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Joe, Love ile ilişkisinin platonik düzeyde kalmasına ve burnunu Ellie'nin işine sokmamaya çabalar. Ancak sonunda içgüdülerine yenik düşer.
İyi, Kötü ve Hendy
Bölüm 4
/İyi, Kötü ve Hendy
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Love'ı Forty ile paylaşmaya alışmaya çalışan Joe, bir grup randevusuna hazırlıksız yakalanır. Bu sırada Ellie'ye karşı duyduğu koruyucu hisler hızla artar.
İyi Sağlıklı Hafta Sonları, Joe!
Bölüm 5
/İyi Sağlıklı Hafta Sonları, Joe!
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Love, Joe'yu sağlıklı hafta sonu etkinliğine götürür. Joe burada Love'ın aile dinamiklerini yakından inceler. Ancak Forty'nın sürpriz konuğu nedeniyle huzuru kaçar.
Elveda Tavşancığım
Bölüm 6
/Elveda Tavşancığım
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Joe olası bir sorunu yakından takip eder. Ancak birinin onu gizlice izlediğinden şüphelenir. Acı verici anılar, Love'ın bugün hakkında endişe yaşamasına yol açar.
Yok-oluşsal Kriz
Bölüm 7
/Yok-oluşsal Kriz
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Joe aşk acısını bastırmak için antik tedavileri, modern teknolojiyi ve Delilah ile birlikte içmeyi dener. Ancak küçük bir hata çok ağır sonuçlara yol açabilir.
Beverly Hills'te Korku ve Nefret
Bölüm 8
/Beverly Hills'te Korku ve Nefret
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Joe kaçmak istese de Forty senaryolarını bitirmeleri için ısrar eder. Forty'nin artan baskıyla başa çıkmak için seçtiği aşırı yöntemler, sinir bozucu bir geceye yol açar.
Özel Dedektif Joe
Bölüm 9
/Özel Dedektif Joe
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Love giderek gerilen Ellie ile ilgilenir. Joe halüsinasyon dolu gecede yaşananları yeniden kurgulamaya çalışır. Ancak gerçeğe ulaşmanın kolay olmadığını anlar.
LOVE, Her Yerde
Bölüm 10
/LOVE, Her Yerde
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Joe daima sürprizlerle dolu olmuştur. Ama Love'ın da birkaç sürprizi var. Bu sonun başlangıcı mı yoksa kandırmacanın sonu mu?
Ve Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar
Bölüm 1
/Ve Sonsuza Dek Mutlu Yaşadılar
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Doğumhanede yaşanan sürprizin ardından, yeni doğan bebeğiyle bağ kurmakta zorlanan taze baba Joe yeni birinden hoşlanma konusunda ise hiç sorun yaşamaz.
Baltalı Bir Katille Evlenmişim
Bölüm 2
/Baltalı Bir Katille Evlenmişim
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Joe ve Love çift terapisini dener, ancak sorunlarını çözmek için terapi yeterli olmayabilir. Üstelik ortadan kaldırmaları gereken tek şey aralarındaki sürtüşme değildir.
Kayıp Beyaz Kadın Sendromu
Bölüm 3
/Kayıp Beyaz Kadın Sendromu
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Komşularına medyanın gösterdiği yoğun ilgi Love'ı endişelendirir. Ailede baş gösteren ağır bir hastalık, hem Joe'ya geçmişi hatırlatır hem de daha kötü sonuçlar doğurur.
Madre Linda Dayanışması
Bölüm 4
/Madre Linda Dayanışması
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Love'ın fevri bir misillemesi, onu ve Joe'yu çıkmaza sokar. Joe her zamankinden farklı bir çıkış yolu bulmaya çalışsa da bunun çok zor olduğunu anlar.
Ormana Doğru
Bölüm 5
/Ormana Doğru
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Joe gönülsüzce mahalledeki diğer aile babalarıyla av gezisine gider. Bu sırada Love, Theo ile aralarında filizlenen ilişkiyi kontrol etmeye çalışır.
Çocuk da Yaparım Kariyer de
Bölüm 6
/Çocuk da Yaparım Kariyer de
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Annesi yeni bir girişim başlatırken Love da olası bir büyük değişiklik konusunda giderek daha fazla endişelenir. Joe önemli bir aydınlanma yaşar.
Hepimiz Deliyiz Burada
Bölüm 7
/Hepimiz Deliyiz Burada
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Dottie duygusal bir kargaşa yaşarken Love, Matthew'nun soruşturması hakkında istihbarat edinmeye çalışır. Joe, Marienne'in eski kocasını gözüne kestirir.
Fanteziler ve Gerçekler
Bölüm 8
/Fanteziler ve Gerçekler
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Joe tüm bencilliğiyle Love'ı yaşam tarzlarını değiştirmeye zorlar, ancak işler kısa sürede sarpa sarar. Theo, Matthew'nun saplantısının ne kadar derin olduğunu keşfeder.
Tehlike İşareti
Bölüm 9
/Tehlike İşareti
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Love uzun süre kalacak olan beklenmedik misafirleriyle ilgilenirken Joe, en çok istediği şeyi elde etmek için büyük bir adım atmaya karar verir.
Aşk Nedir?
Bölüm 10
/Aşk Nedir?
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2021
Yeni bir cinayet haberi mahallede yayılırken Joe, Marienne ile bir gelecek hayali kurar. Ancak Love'ın gazabı, cehennem azabından beter olacaktır.
Joe Tatilde
Bölüm 1
/Joe Tatilde
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2023
Artık Londra'da yaşayan Joe dikkat çekmemeye ve eski alışkanlıklara direnmeye çalışır. Ama çok geçmeden yarım kalan işleri tamamlaması ve sosyetik bir grupla bağ kurması gerekir.
Sanatçının Portresi
Bölüm 2
/Sanatçının Portresi
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2023
Sapığını yakalamak için becerilerine güvenen Joe bir öğrencisinin görüşlerine başvurur. Bir sergide yaşananlar şüphelilere dair görünenin ötesinde bazı gerçekleri ortaya serer.
Zenginler Hedefte
Bölüm 3
/Zenginler Hedefte
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2023
Zenginleri hedef alan bir katile dair haberler ortalığı kasıp kavururken Joe'nun sapığının gerçeği öğrenmesine ramak kalır. Joe'nun Kate'i koruma çabası karanlık bir hâl alır.
Hampsy
Bölüm 4
/Hampsy
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2023
Gösterişli bir hafta sonu kaçamağı, Joe'nun ele geçirilmesi güç sapığını yakalaması için bir fırsat yaratır. Joe, telefon sinyali ve Wi-Fi olmaksızın önemli bir bağlantı keşfeder.
Tilki ve Tazı
Bölüm 5
/Tilki ve Tazı
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2023
Eski alışkanlıklarına geri dönen Joe, herkesin planları küle dönerken kendini talihsiz bir oyunun ortasında bulur.
Arkadaşların En İyisi
Bölüm 6
/Arkadaşların En İyisi
Yayın Tarihi: 09 Mart 2023
Cinayetlerin ardından Joe bir günah keçisi arar ve Rhys büyük hırslarının peşinden gider. Bu sırada Kate ve Phoebe bağımsızlıklarını kanıtlar.
İyi Bir Adam, Zalim Bir Dünya
Bölüm 7
/İyi Bir Adam, Zalim Bir Dünya
Yayın Tarihi: 09 Mart 2023
Nüfuzlu bir isim cazip bir teklifle şehre gelince Joe için işler tersine döner. Bu sırada Nadia, iç sesine kulak verir.
Nereye Gidiyorsun, Neredeydin?
Bölüm 8
/Nereye Gidiyorsun, Neredeydin?
Yayın Tarihi: 09 Mart 2023
Geçmiş anıları ona göz kırpmaya devam ederken Joe, önemli bir ayrıntıyı hatırlamakta zorlanır. Phoebe, fevri planlarını Kate ile paylaşır. Nadia bir çözüm bulmak için uğraşır
O Kız Orada Değil
Bölüm 9
/O Kız Orada Değil
Yayın Tarihi: 09 Mart 2023
Karanlık tarafı ile iyi niyeti arasında kalan Joe, hatalarını düzeltmeye çalışır. Phoebe'ye yardım etmeye çalışan Kate, babasıyla ve acı gerçeklerle yüzleşir.
Jonathan Moore'un Ölümü
Bölüm 10
/Jonathan Moore'un Ölümü
Yayın Tarihi: 09 Mart 2023
Aşkla ve yaşadığı kayıplarla ilgili düşünceleri ağır gelmeye başlayan Joe, bir daha asla aynı yola girmemek umuduyla son bir eylemde bulunur.