Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi...
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 31 Mart 2017
Ülkenin en tanınmış psikiyatristlerinden olan Can Manay’ın yolu, genç balerin Duru ile kesişir. Can, müzisyen sevgilisi Deniz'le beraber yaşayan Duru'nun muhteşem güzelliği karşısında adeta büyülenir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 31 Mart 2017
Duru’nun kalbini kazanmaya karar veren Can, amacına ulaşmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Yaptığı bir oyunla Duru ve Deniz'in yaşamlarına güvenilir bir dost olarak sızmayı başarır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 31 Mart 2017
Yıl sonu gösterisi için gereken sponsoru bularak Deniz’in dostluğunu kazanan Can, konservatuvara yaptığı ziyarette, Duru’nun baş dansçı olabilmek için seçmelere katılmak zorunda kaldığını öğrenir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2017
Can'ın, Duru ile arasında gerilim sürerken, sunduğu ilginç ortaklık teklifi Deniz’in hayatındaki yerini de sağlama alır. Geçmişten gelen bir kadın ise Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2017
Duru ve Deniz ilişkisi, bitme noktasına gelir. Can sonunda aradığı fırsatı bulmuş, tam gaz zafere yürüdüğünü sanırken, kendisinin sakladığı sırrın izini süren Özge sonunda bir kanıta ulaşacaktır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2017
Can, daha büyük oynaması gerektiğinin farkına varır. Duru ve Deniz’i hayalleri ile vuracaktır. Amacına giden yolda planlarını hayata geçirirken, Özge de Can hakkında daha fazla bilgi almaya çalışır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2017
Tutku ve heyecan yeni bölümde devam ediyor: Aşk ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru ve Deniz’in ilişkisi en büyük sınavından geçerken, Can da peşindeki tehlikenin boyutunun farkına varır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2017
Duru aradığı yanıtlara ulaşmak için Can’ın karşısına çıkar. Kaçınılmaz itiraf, Duru ve Can ilişkisinde yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2017
Can ve Duru arasındaki sürpriz yakınlaşma Duru’yu pişmanlığa sürüklerken, Can’ı umutlandırır. Ne pahasına olursa olsun amacına ulaşmak isteyen Can, kirli yollar denemekten çekinmez.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2017
Vakit daraldıkça oyunları daha sertleşen Can, Duru’nun duygularını ortaya çıkarmak için riskli bir hamle yapar. Özge ise sonunu düşünmeden yürüdüğü yolda çok ağır bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2017
Can kaybolan hasta kayıtları yüzünden Sadık’ın kapısını çalarken, Özge soluğu karakolda alır. Duru ve Can arasında tansiyon tırmanarak artarken, Deniz’in gerçeği öğrenmesi, sonun başlangıcı olacaktır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2017
Kaleyi fethetmekten daha zor olan kaleyi muhafaza etmektir. Duru'yu elde ederek isteğine ulaşan Can Manay için gerçek sınav şimdi başlıyor. Efsanenin yeni sezonunda macera kaldığı yerden devam ediyor!
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2017
Deniz’in İstanbul'a dönmesi Duru ve Can ilişkisini sarsar. Duru’nun tepkisi Can’ı beklenmedik bir hamleye iterken, Özge’nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı sürpriz gelişmelerle sınanacaktır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2017
Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kalır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2017
Can Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken, Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için tekrar harekete geçer.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2017
Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi olayların seyrini değiştirir. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açacaktır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 27 Aralık 2017
Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olur. Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulur.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2018
Eti geçmişini yüzüne çarparak Can’ı kontrolü altına almaya çalışırken, Sadık da Özge’nin önüne Can hakkında yepyeni bilgiler serer. Duru, Deniz’le arasında geçenler yüzünden kafa karışıklığı yaşar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2018
Duru ve Can arasındaki gerilim, Bilge ve Özge’nin de meseleye dahil olmasıyla iyice yükselir. Sadık ise geçmişin yükünden kurtulmak için beklenmedik bir hamle yapacaktır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2018
Duru kaçma hayallerini suya düşürecek acı bir gerçeğe uyanırken Özge hastanede aldığı haberle yıkılır. Adaleti kendisi sağlamak için Can’ın karşısına çıkması olayların seyrini bir kez daha değiştirir.