Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sarah Hyland: İki kez böbrek nakli oldum, intiharı bile düşündüm - Magazin haberleri
        • 1

          Rol aldığı Modern Family dizisiyle tanınan 28 yaşındaki Sarah Hyland, sağlığı ile ilgili sorunları ilk kez anlattı. Hyland, çocukluğundan bu yana böbrek displazisi denilen bir sağlık sorunuyla boğuştuğunu ve 2012 yılında babasından yapılan böbrek nakliyle bir süreliğine de olsa sağlığına kavuştuğunu söyledi. Ancak geçen yıl kabusun yeniden başladığını belirtti.

        • 2

          Self adlı dergiye konuşan Hyland, ilk böbrek naklini 2012 yılında olduğunu anlattı. Zaman zaman gözyaşlarını tutamayan genç oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Ancak iki yıl önce vücudum, nakledilen bu böbreğe tepki vermeye başladı. 2017'de de doktorlar babamın bana verdiği böbreği almak zorunda kaldılar. İşte ondan sonra depresyona girdim ve intiharı bile düşündüm."

        • 3

          Hayatının 26 yılını böbreklerindeki bu sağlık sorunuyla mücadele ederek geçirdiğini söyleyen Hyland, bir yandan dizi setine giderken bir yandan da diyalize girmek zorunda kaldığını itiraf etti.

        • 4

          Sonunda geçen yılın eylül ayında ağabeyinin böbreğinin kendisiyle uyumlu olduğu ortaya çıkınca ikinci kez nakil oldu Hyland.

        • 5

          Genç oyuncu o süreçte yılbaşı ve doğum günü de dahil bütün önemli günlerini hastanede geçirdiğini belirtti.

        • 6

          Bu ikinci böbrek naklinden sonra bir kez de endometriyozis nedeniyle operasyon geçirdiğini söyledi.

        • 7

          Böbreklerindeki sorun nedeniyle yaşadığı zorlukları anlatırken ağlayan Sarah Hyland, şu sıralarda gayet sağlıklı ve mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa