Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Şanlıurfa’da yolcu minibüsü ile kamyonet çarpıştı: 15 yaralı

        Kaza, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi ile Halfeti ilçesi arasında yaşandı. Mustafa K.’nın kullandığı 63 BB 764 plakalı Ford marka minibüs ile Bekir D.’nin kullandığı 17 TH 505 plakalı Ford marka kamyonet çarpıştı. Kazada sürücüler Mustafa K. ile Bekir D.’nin yanı sıra Fahriye D., Aysel D., Servet D., Fakir Ç., Esmanur Ç., Hacı Ç., Muhammed Enes Ç., Nazire Ç., İbrahim Halil Ç., Zehra G., Esma G., Şehmus S. ve Yakup Ö. yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

        YARALILARA İLK MÜDAHALEYİ YOLDAN GEÇENLER YAPTI

        Kaza sonrası olay yerinden geçen diğer sürücüler ile vatandaşlar, yaralıların yardımına koşarak ilk müdahaleyi yaptı. Araçlardan çıkartılan yaralılara su verilerek ambulanslar gelene kadar kartondan gölgelik yapıldı.

        EKİPLER ARAÇTA SIKIŞAN ÇOCUĞUN YÜZÜNE SU DÖKÜP SÜREKLİ TERİNİ SİLDİ

        Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Bozova Devlet Hastanesine götürdü. Araçta sıkışan bir çocuğu ise itfaiye ekipleri çıkartmaya çalıştı. Ekipler, kurtarma çalışması boyunca yaralı çocuğun başında bekleyerek destek olmaya çalıştı. Sık sık çocuğun yüzündeki teri silen ekipler, kurtarma çalışması sona erdikten sonra yaralı çocuğu sedyeye alarak ambulansla hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Fakir Ç. ile Esmanur Ç.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa