Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer ŞULUL/ ŞANLIURFA (DHA)ŞANLIURFA´nın Birecik ilçesinde bulunan Fırat Nehri kenarında yabani hayvanlar tarafından vücudunun büyük bölümü parçalanmış ceset bulundu. Cesedin, 5 Kasım'dan bu yana kayıp olarak aranan Muzaffer Öztürk´e (46) ait olduğu belirlendi.

        Keskinci Mahallesi yakınlarından geçen Fırat Nehri kenarında öğle saatlerinde parçalanmış bir ceset olduğunu gören vatandaşlar durumu jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri çevreyi güvenlik şeridine alarak durumu nöbetçi savcıya bildirdi. Cumhuriyet Savcısı yaptığı ilk incelemede cesedin yabani hayvanlar tarafından parçalandığını belirledi. Cesedin üzerinden çıkan kimlik bilgilerinde kişinin Halfeti nüfusuna kayıtlı Almanya doğumlu Muzaffer Öztürk olduğu saptandı. 5 Kasım'dan bu yana kayıp olarak arandığı belirlenen Öztürk´ün cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ömer ŞULUL

        2020-11-25 17:36:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa