Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) GAZETECİ ve yazar Bekir Coşkun (75) memleketi Şanlıurfa´da gözyaşları ve alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.

        Üç yıldır kanser tedavisi gören Bekir Coşkun'un cenazesi, Ankara'da düzenlenen törenin ardından kara yoluyla memleketi Şanlıurfa´ya getirildi. Bugün yakınları ve sevenleri tarafından Bekir Coşkun´un cenazesi hastane morgundan alınarak, doğum yeri olan Tülmen Mahallesi'ne getirildi. Cenaze töreninin yapıldığı mahallenin girişine Bekir Coşkun´un fotoğrafıyla `Unutmayacağız´ yazılı pankart asıldı. Tülmen Camisi'nde kılınan cenaze namazı sırasında Andree Coşkun da eşinin fotoğrafını elinden bırakmadı. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Basın Konseyi'nin de aralarında olduğu bazı kişi ve kuruluşlar tarafından çelenk gönderildi. Kılınan cenaze namazının ardından Türk bayrağına sarılı olan Coşkun´un cenazesi yakınları ve sevenleri tarafından alkışlar eşliğinde mahalle mezarlığında defnedildi.

        DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL

        2020-10-21 13:43:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa