Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde ince kabuğu, mayhoş tadı, kırmızı taneleriyle dünyanın en iyi narı olarak gösterilen Suruç narı tezgahlardaki yerini aldı.

        İnce kabuğu, mayhoş tadı, kırmızı taneleriyle dünyanın en iyi narı olarak gösterilen Suruç narı tezgahlarda yer almaya başladı. GAP Eylem Planı'nda Suruç Ovası Pompaj Sulama Projesi kapsamında Atatürk Barajı'ndan bölgeye su verilmesinin ardından bölgede nar üretiminde artış sağlandı. Nar hasadının başlamasıyla birlikte toplanan ürünler, tezgahlarda kilosu 4 liradan satışa sunuluyor. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar, tezgahlarda yerini alan narın pahalı olmasına rağmen yeni çıktığı için aldıklarını söylediler.

        Öte yandan korona virüs tedbirleri kapsamında zabıta ekipleri, pazarda vatandaşlara ve pazarcı esnafına sosyal mesafe ile maske konusunda uyarılarda bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa