Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA (DHA)SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka artışı olan iller arasında saydığı Şanlıurfa'da, sosyal mesafe ve maske kuralına uymayanlar PTT önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

        Son zamanlarda koronavirüs vaka artışıyla gündeme gelen kentler arasında yer alan Şanlıurfa'da, yapılan uyarılara rağmen vatandaşlar sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal etmeye devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren işlem yaptırmak isteyen çok sayıda kişi, Sarayönü Caddesi´nde bulunan PTT şubesine geldi. Burada uzun kuyruk oluşturanlar arasında maske takmayanların da bulunduğu görüldü. Sıradakiler, dip dibe bekledi.

        Görevlilerin uyarılarına rağmen sosyal mesafe kuralını ihlal eden kalabalıktakilerin büyük bölümünün maskelerini de çenelerine takması dikkati çekti. DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa Ömer ŞULUL

        2020-08-11 15:42:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa