Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Siverek Gedik içme suyu projesinde sona yaklaşıldı.

        ŞUSKİ Genel Müdürlüğünün Siverek ilçesinin 19 kırsal mahallesinde yaşanan içme suyu sorununu gidermek üzere başlattığı Gedik içme suyu grubu projesinde, ekiplerin çalışmaları ile hat döşeme faaliyetlerinin büyük bir kısmı tamamlandı. Kırsal mahallelere ve ilçe merkezine içme suyu sağlamak için 100 kilometrelik hat döşenmesinin yanı sıra içeriğinde terfi istasyonları, depolar ve ana isale hatlarının da yer aldığı projenin tamamlanmasının ardından 19 kırsal mahallede su sorunu tarihe gömülecek.

        Kırsal mahalle sakinleri de projenin bitmesi ile bölgedeki tüm yerleşim birimlerinin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşturacağı için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa