Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye’de korona virüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında ilçe geneline insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelere tıbbi atık kutularını dağıtılıyor.

        Haliliye Belediyesi, korona virüs salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte başlattığı tedbir seferberliğini sürdürüyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda ilgili tüm müdürlükler pandemi ile mücadeleye devam ederken, bu kapsamda temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde insan yoğunluğu bulunan birçok bölgeye tıbbi atık kutularının dağıtımını gerçekleştiriyor. Ekipler, vatandaşların salgın nedeniyle kullandıkları eldiven, maske ve benzeri tıbbi atıkların kullanılmasının ardından çevreye gelişi güzel şekilde atılmasının önüne geçilmesi adına ilçe geneline tıbbi atık kutularının dağıtımını sürdürüyor.

        Halk sağlığına önem veren Haliliye Belediyesi, başlattığı bu uygulamayı sorumluluk sahasında olan tüm bölgelere yayacağı bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa