Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Yılport Samsunspor "Samsunspor yok olmasın" diye yürüyecekler - Yılport Samsunspor Haberleri

        TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da yaşanan zorlu sürecin ardından 8 futbolcu serbest kalma hakkını elde etmişti. Bu futbolculardan aralarında ligin en pahalı savunma oyuncu olma özelliği taşıyan Abdülkerim Bardakçı'nın da aralarında bulundu Ufuk Budak, Ömer Kandemir, Hasan Hatipoğlu ve Çağrı Ortakaya kulüple ilişkilerini keserek şehri terk etti. 17 futbolcusunun daha kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalan Samsunspor'da taraftarlar şehrin dinamiklerini ayağa kaldırmaya çalışıyor.

        Pazar günü saat 14.00'de İstiklal Caddesi Şehir Kulübü önünde toplanacak binlerce kırmızı-beyazlı taraftar, takımlarının yok olmaması için yürüyüş düzenleyecek.

        DESTEK YAĞIYOR

        Samsun Valiliği tarafından dün başlatılan yardım kampanyasına destek büyüyor. Taraftarlardan belediye başkanlarına kadar herkes Samsunspor'a bütçesi doğrultusunda yardım yapıyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "?Şehrin kalbindesin. ?Kırmızı-beyaz renkli formanın armasında göğsünün tam üstünde Atatürk'ü taşıyan tek takım olan Samsunsporumuza sahip çıkıyoruz. Asla yalnız değilsin Samsunsporum. Çünkü arkanda sana sevdalı koskoca bir şehir var" diyerek kampanyaya destek vereceği sözünü verdi.

        Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da kampanyaya destek vereceğini açıkladı. Taşçı sosyal medya hesabından, "Bu şehirde bu yürek var. Biz inanıyoruz. Daha önce de inandık. Samsun Valiliğinin başlatmış olduğu 'Samsunspor'a Yardım Kampanyası'na biz de katılıyoruz. Yüreği Samsunspor aşkıyla yanan tüm taraftarlarımızı da bu kampanyaya davet ediyorum. Şimdi tam zamanı" açıklamasını yaptı.

        Valilik tarafından oluşturulan yardım kampanyasında toplanacak paralar kulüp borçlarına değil, direkt olarak serbest kalma sınırında olan futbolcuların hesaplarına yatırılacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa