Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla bugün bir araya geldi. Sanayinin Toybelen bölgesine taşınmasıyla ilgili çalışmalara değinen Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini, kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

        Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınmasıyla ilgili gelişmeleri bölgedeki esnafla paylaşarak sorunlarını dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sanayi sitesinin taşınacağı Toybelen mevkisinde 800 dönümlük alanda altyapısı, ticari ve sosyal alanları, camisi ile eksiksiz bir projenin hazırlandığını vurguladı.

        2022'nin sonu tamam

        Gülsan sanayi esnafının 2022 yılının sonunda kendi dükkanlarında olacağının altını çizen Başkan Demir, "2022 yılının sonunda mülkiyet sahipleri de kiracı olanlar da yeni yerde hak sahibi olacak. Ödeme kolaylığı sağlanarak ihtiyacına göre tüm esnafımız talep ettiği kadar dükkan alabilecek. Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Şunu açık söylüyorum. Orada gerçekten çok rahat edeceksiniz. Ne otopark sorunu olacak ne yağmur çamur problemi. Türkiye'nin en iyi sanayi sitelerinden birini Samsun'umuza kazandıracağız. İhalesi yapıldığı zaman da yine sizler ile bir araya gelip istişare edeceğiz. Gülsan Sanayi Sitesi taşındıktan sonra da bu alanı Samsun'umuza rekreasyon alanı olarak kazandıracağız. Bu proje ile yıllardır süre gelen soruna inşallah neşter vurmuş olacağız. Bir yılda bu aşamaya getirdik, nihayete de erdireceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa