Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA) Yılport Samsunspor, takımın motivasyonunu artırmak için, ligde Manisa Futbol Kulübü´nü 3-1 yendikleri maç öncesi futbolcuların ailelerinden gönderilen görüntüleri yayınlayarak Ramazan Bayramı´nı kutladı.

        TFF 2´nci Lig Beyaz Grup´taki 23´üncü hafta maçında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşan Yılport Samsunspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Kırmızı beyazlı ekipte futbolcuların bu karşılaşma öncesi ailelerinden gelen mesajları içeren video ile motive edildikleri ortaya çıktı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibinin de desteğiyle oyuncuların ailelerinden toplanan görüntüler; otelde yapılan maç toplantısında futbolculara izletildi. İzledikleri görüntüler karşısında duygulanan ve motive olan futbolcular 3 puana ulaştı.

        Samsunspor Kulübü görüntüleri "#SezonSonuBayram" etiketiyle resmi sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımda; "Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle evde geçirilen bayram için `Aile olmanın verdiği güç ile her engeli aştık, bu günleri de aşacağız. Bu bayram kimilerimiz ailelerimizden uzak kalacağız, el öpemeyecek, sımsıkı sarılamayacağız. Aile olmanın verdiği güç ile her engeli aştık, bu günleri de aşacağız. Biliyoruz ki #SezonSonuBayram" ifadeleri kullanıldı.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Yılport Samsunspor´un yayınladığı video

        DHA-Spor Türkiye-Samsun Gökhan İÇKİLLİ

        2020-05-25 15:56:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa