Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Emniyet Müdürü Hüseyin Şaffak ve polis memurlarına hediye takdim etti.

        Havza Belediye Başkanı Özdemir polislere yürütmüş oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, “Bundan önce olduğu gibi içinden geçmiş olduğumuz bu süreçte de görevinin başında halkımız için cansiperane çalışan polislerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

        Havza Emniyet Müdürü Hüseyin Şaffak, Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaretleri için teşekkür etti.

        Görevli polis memurlarına hediyeleri görev yerlerinde Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü tarafından ulaştırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa