Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), yeni nesil iş ve ekonomi dergisi Strong Bosses tarafından düzenlenen "Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri"nde, "Yükseköğretimde Başarı Ödülü"ne layık görüldü.​​​​​​​

        OMÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 26 Şubat 2024 tarihinde İstanbul'da gerçekleşen ödül töreninde OMÜ'yü, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk temsil etti.

        Yeni nesil iş ve ekonomi dergisi Strong Bosses tarafından 4'üncüsü düzenlenen "Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri" gala gecesinde iş, sanat, eğitim ve spor dünyasından başarılı isimler de ödüllendirildi.

        "Yükseköğretim Kurumları" kategorisinde ödüle layık görülmesinden dolayısıyla memnuniyet ve mutluluğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, programda yaptığı konuşmada, inovasyon (yenilikçilik) kültürünün OMÜ'de kök salması ve yaygınlaşmasının sonuçlarını almaya başladıklarını belirtti.

        Ünal, "Öncelikle Türkiye'mizin ve Üniversitemizin araştırma geliştirme (AR-GE) potansiyeli ile üretken akademisyenlerine inanıyor ve güveniyoruz. OMÜ olarak varlığımızı, ilerlememizi ve gelişimimizi mücadelemize borçluyuz. İlham veren bu ödülün, hepimize kılavuzluk edeceği ve nice başarıların müjdecisi olacağı kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa