Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güven HASBAŞ/HENDEK (Sakarya), (DHA) - SAKARYA´nın Hendek ilçesinde Devlet Hastanesinde temizlik personeli olarak çalışan kadının koronavirüs testi pozitif çıkmasıyla mahallenin bir bölümü karantinaya alındı. 17 evde 54 kişi 14 gün karantinada tutulacak. 

        Hendek ilçesi Karatoprak Mahallesinde yaşayan ve Hendek Devlet Hastanesi´nde temizlik görevlisi olarak çalışan V.K. isimli kadın, bayram ziyaretlerinin ardından hastalandı. Covid-19 semptomları olan V.K.´nin yapılan testi pozitif çıkınca filyasyon çalışması yapıldı. V.K.´nın bayram ziyaretine gittiği kişiler, temas ettiği 12 kişinin de temasları incelendi ve ardından karantina kararı çıktı.

        Karatoprak Mahallesi´nde 17 evde yaşayan 54 kişi 14 gün boyunca kontrol altında tutulacak. Karatoprak Mahallesi´nin bir bölümünde uygulanan karantina nedeniyle tali yollar toprak dökülerek kapatıldı. Jandarma ekipleri bölgenin girişinde devriye nöbetine başlarken, karantina altındaki vatandaşların ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanacak.  DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Hendek Güven HASBAŞ

        2020-05-28 23:07:48

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa