Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Murat HAZER/KAYNARCA (Sakarya), (DHA)- SAKARYA'nın Kaynarca ilçesinde, Selahattin ve Ayşe Azak çifti, bayramda şehit oğulları Piyade Onbaşı Fahrettin Azak´ın mezarını ziyarete gitti ve dua etti.

        Kaynarca'nın Şeyhtımarı Mahallesi'nde oturan Selahattin Azak ile Ayşe Azak, 18 Ağustos 1997 tarihinde Muş´ta bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan oğulları Piyade Onbaşı Fahrettin Azak'ın mezarını ziyarete gitti ve dua etti. Kaynarca Jandarma Komutanlığı´nda görevli jandarmalar şehit ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Selahattin Azak, "Bayramlarda oğlum bize gelirdi bu bayramda biz ona geldik" dedi. 

        Ayşe Azak ise "Oğlum şehit oldu, acısı yüreğimizden ve kalbimizden çıkmıyor. Nereye gitsek acısı bizimle beraber gidiyor. Mezarına sürekli gidip geliyoruz ama onun eksikliği belli oluyor bir türlü unutulmuyor. 3 tane evladım var hepsinin yeri ayrı" diye konuştu.  DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Kaynarca Murat HAZER

        2020-05-24 17:52:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa